reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mysia nie strachaj bedzie dobrze, brzuch moze pobolewac i moga jeszcze "resztki" (sorry za okreslenie) schodzic gdyby sie pojawila temperatura to by nie bylo zaciekawie. Generalnie wszystko powinno sie oczyscic do konca po pierwszej @... ale gdyby Cie to mialo uspokoic zadzwon i zapytaj, my tu w sumie lekarzami nie jestesmy i mozemy wprowadzic w blad niechcacy

trzymam kciuki aby to bylo to o czym pisze

Hej dziewczyny :) miło sie czyta forum, straszneee gratulacje i oczywiście zazdroszczę !! :) chciałabym już cieszyć sie tym bijacym serduszkiem w moim brzuszki, ale póki co bol - tydzien po stracie ciazy w 3 tc, chyba bo sami nie wiedzieli do końca, niestety angielska medycyna ..:/ boli mnie jeszcze tu zaglądać ale troszkę śledzę wasze posty i bardzo nie mogę sie doczekać kiedy będę sie tu cieszyć z wami tym małym szczęściem ! :) mam tez pytanie czy któraś z was może polecić dobrego ginka w Lublinie na NFZ? I w sumie prywatnie tez możecie napisać. I jeszcze jedno, czy to normalne krwawic 1,5 tyg ?? Dziwne to wszystko bo ogólnie okres miałam 27go do 1go, 11go dowiedziałam sie ze jestem w ciazy, 15go poronienie tylko na podstawie Bety właściwie.. Miałam usg dopochwowe 13go ale nic nie było widać.. Aa w poprzednim cyklu nie byłam w ciszy napewno bo przeszłam operacje na wyrostek, 24go robili mi test. Pozdrawiam

Mootyleek- witaj kochana bardzo mi przykro ,że i Ciebie to spotkało zapalam światełko dla Aniołka (*) ból po stracie jest okropny ,ale z czasem człowiek się przyzwyczaja do tej myśli....
, ja krwawiłam 3 tygodnie co do lekarza może poszukaj w rankingu lekarzy tam są opinie pacjentów może znajdziesz jakiegoś dobrego ginka , przytulam cieplutko i pisz tu z nami w kupie raźniej :)

Przede wszystkim...GATTO, KWIATUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaa gratulacje!!!!dziś takie wspaniałe nowiny.....moja koleżanka która jest po poronieniu też jest w ciąży....oj jak się cieszę...ściskam kazda z osobna....GATTO Kochana u mnie też był cykl na straty bo mialam silne zapalenie przydatków i zapalenie pęcherza a tu bum...to własnie w najmniej oczekiwanym momencie przychodzi to o czym marzymy...

Kobietka22 dziękuje za miłe przywitanie:) będę tutaj do was zaglądać. Jedno zawsze wiedziałam nic sie nie dzieje bez przyczyny wiem ze trzeba zacząć sie zdrowo odżywiać niestety ostatnio przez prace nie było zbyt dużo witaminek i zdrowego odżywiania w mojej diecie dlatego to zmieniam, nakupilam owoców warzyw i witaminek :))

reklama
Do góry