reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gatto GRATULUJE!!!!!!!!!!!
Dziewczyny ja już po wizycie. dzisiaj zaczął sie 5 tydzień. I na usg jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym, zarodka jeszcze nie ma. Czy to dobrze czy źle?????? na 5 tydzien ma byc juz zarodek. Ja głupia z tego strasu nie zapytałam

reklama
Gatto, to se bedziemy obie obsrane latac - luuuzik. No, tam sie musial niezly tenis odbywac...
Zjola, wiesz to jak nie wiesz? Zapakuj na zapas przed wyjazdem i moze ktorys dozyje. Prawko zaliczylas, to teraz tak pasuje zeby nie bylo po co motorka kupowac.
Kwiatuszek, nie panikuj! A wiesz kiedy dokladnie mialas owulacje? dzien w jedna 2 w druga i widac lub nie.

Kwiatuszku - ja jak poszłam w 5 tygodniu, to jeszcze nic nie było widać, więc się nie denerwuj. betka Ci ładnie rośnie, a to jest na ten moment najważniejsze. kiedy następna wizyta?

Kwiatuszku - ojj to już niedługo. wytrzymasz :tak: a jak dobrze pójdzie to już może serduszko będzie widać :-) a co do stresu na wizytach to ja też tak mam, dlatego teraz zanim pójdę na wizytę piszę sobie na kartce wszystkie pytania. mój doktorek się śmieje za każdym razem jak wyciągam moją ściągawkę

Gatto kochana po cichutku gratuluję i życzę w 1000% nudnej ciąży ;*:* Ale super wieści!! ;*

Bett a jak Ty się czujesz?

Kwiatuszku nie panikuj;* Betka rośnie więc czekaj spokojnie do następnej wizyty;* Jeśli ma Cię to uspokoić zrób betę za kilka dni!!;)

Kłaczek gratuluję pawia ;) Daje maluszek znać o sobie! Ciocia Marta wróży Ci dziewuszkę :-)

Martussia - dziękuję, czuję się całkiem nieźle. trochę się już zaczynam denerwować USG połówkowym w przyszłym tygodniu. przedwczoraj dopadła mnie też jakaś panika że nie mam nic kupionego dla dzidzi, ale na szczęście mąż mnie uspokoił i wytłumaczył że jeszcze mamy dużo czasu na zakupy. a tak poza tym to naprawdę nie mogę narzekać na samopoczucie. a Ty jak się trzymasz?

Kwiatuszku- nie martw się kochana jest jeszcze wcześnie i nie widać serduszka i dzidzi doczekasz się tego widoku zobaczysz uszy do góry i ciesz się swoim stanem:)

reklama
Kwiatuszku, Gatto gratuluję Wam z całego serca!!! :-)
U mnie niestety raczej nie ma na co liczyć, a dzisiaj odkryłam że jak nacisnę prawą brodawkę to leci z niej niewiele przezroczystego płynu i się zestrachałam. Prolaktynę robiłam 2 razy i była OK, nie robiłam tylko w obciążeniu. Czy któraś z Was tak miała??? Ja jutro idę na badanie tej prolaktyny bo dla pewności chcę powtórzyć a w poniedziałek na USG piersi.
Na monitoringu wyszło że owulacje mam bez wspomagaczy, zresztą wykresy o tym też świadczą, więc skąd ten płyn???

Do góry