sloneczko25
Początkująca w BB
wybacz ja jestem nowa i dopiero sie ucze jak pisac i wogóle dziękuje za rade
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny mam już uzbieraną połowe pieniędzy na badania wszystkie :d ale czad
Hejka dziewczyny chyba mam problem:/ nie mam okresu spoznia sie 6 dni boje sie testu zrobic co wyjdzie kurcze w sierpniu mialam normalnie a z mezem staralismy sie w lipcu czy jest mozliwe zebym byla w ciazy?? wspomne ze mam wstet do wedlin sam zapach to mnie ciagnie, ciagle do kibla latam siusiu ahh co tu robic??ratujcie
Jeden gin mówił mi że nie trzeba robić żadnych badan tak sie zdarzyło bo była wada jak to stwierdzil natura sama robi selekcje i najsłabsze zostaje usunięte i tak tez zrobil mój organizm . Powiedział że lepiej że tak sie stało aniżeli dziecko miało by się urodzic z jakąs powarzna wadą i z kolejna ciąża poczekac 6 miesięcy!!!!! moja ostatnia gin która to zauważyła powiedziala mi żebym poczekała do pierwszej @ i jesli po niej czuje sie gotowa fizycznie i psyhiczne to mam działac powiedziała tez ze to poronienie nie bedzie miało wpływu na koleną ciąże i komu tu wierzyc!!!!
Anulko to zrób test i wszystko będzie jasne!!!!!!!