reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Słoneczko -przytulam i zapalam światełko(*) , wskazaniem do badań np. tarczycy i hormonów są nieregularne cykle, plamienia ,ale nie zawsze takie objawy występują, napewno warto zrobić wymaz na chlamydie ,ureaplasme,mykoplasme,opryszczke, u mnie np wyszła ureaplasma, z krwi można zrobić cytomegalie, toksoplazmoze ja uważam ,że warto, mi też lekarz tak mówił ja zrobiłam badania prywatnie na własną ręke i prawdopodobnie ureaplasma spoodowała infekcje ,a infekcja poronienie u mnie nie było plamień ,nie zdążyłam na pierwsze usg:-( wystąpiła gorączka , a następnego dnia krwotok i mnóstwo skrzepów:-( , zabieg miałam ,ale i tak oczyszczałam sie 3 tygodnie, lekarz powiedział "infekcja" "zdarza sie ,ale to przypadek nie ma co badać", kurcze jak infekcja to coś ją wywołało chyba ehh szkoda słów:no:dlatego nie warto słuchać lekarzy przynajmniej kiedy tak mówią ,że" prawdopodobnie", lepiej w pore odkryć przyczynę niż po 3 poronieniach żałować ,że się jej wcześniej nie szukało.

Hejka dziewczyny chyba mam problem:/ nie mam okresu spoznia sie 6 dni boje sie testu zrobic co wyjdzie kurcze w sierpniu mialam normalnie a z mezem staralismy sie w lipcu czy jest mozliwe zebym byla w ciazy?? wspomne ze mam wstet do wedlin sam zapach to mnie ciagnie, ciagle do kibla latam siusiu ahh co tu robic??ratujcie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka dziewczyny chyba mam problem:/ nie mam okresu spoznia sie 6 dni boje sie testu zrobic co wyjdzie kurcze w sierpniu mialam normalnie a z mezem staralismy sie w lipcu czy jest mozliwe zebym byla w ciazy?? wspomne ze mam wstet do wedlin sam zapach to mnie ciagnie, ciagle do kibla latam siusiu ahh co tu robic??ratujcie

Anulko to zrób test i wszystko będzie jasne!!!!!!!

Jeden gin mówił mi że nie trzeba robić żadnych badan tak sie zdarzyło bo była wada jak to stwierdzil natura sama robi selekcje i najsłabsze zostaje usunięte i tak tez zrobil mój organizm . Powiedział że lepiej że tak sie stało aniżeli dziecko miało by się urodzic z jakąs powarzna wadą i z kolejna ciąża poczekac 6 miesięcy!!!!! moja ostatnia gin która to zauważyła powiedziala mi żebym poczekała do pierwszej @ i jesli po niej czuje sie gotowa fizycznie i psyhiczne to mam działac powiedziała tez ze to poronienie nie bedzie miało wpływu na koleną ciąże i komu tu wierzyc!!!!

Ja czytałam tylu opiń na ten temat-poprostu myśle że to zależy tylko od nas jeśli jesteś gotowa psychicznie i oczywiście fizycznie to nie masz na co czekac-takie jest moje zdanie.Ja teraz mam wizyte u gin.w poniedziałekjesli mi powie że fizycznie jest ze mną ok.to ja staram sie po pierwszej@...

witam wszystkie Aniołkowe mamusie Nikt pewnie mnie nie pamieta ja pojawiłam się tutaj w lutym kiedy to straciliśmy Julcie 24 tc którą cieszyliśmy sie tylko 2 dni. Dziś jestem ponownie tu i znowu złe wieści STRATA DZIDZI w 17 tc . Miałam nadzięję że będzie inaczej udało się mnie zaszyć chociaż pęcherz płodowy był już w pochwie i dwa dni później 40 st gorączka i .............. nie mam siły cierpię dzis podwójnie bo wszystko wróciło no i jeszcze fizycznie jestem wyczerpana. Boże dlaczego?

reklama
Do góry