reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kobietka22 świetny wierszyk-widac że pisany z utęsknieniem serca matczynego. Napisałaś to co każda z nas tu czuje, lecz nie każda potrafi to obrac w słowa. Śliczny naprawdę !!

Oj oby te nasze marzenia się spełniły, byśmy mogły tu wszystkie cieszyc się kopniaczkami jakie dostajemy od naszego, malutkiego, bijącego pod naszym sercem serduszka ;-)

reklama
CZesc dziewczyny!
Dzisiaj mija 10 dni po zabiegu, myslalam ze dlugo bedze do siebie dochodzila ale nie jest tak zle fizycznie czuje sie siwetnie psychicznie tak sobie ale i tak jest dobrze z tym co bylo na poczatku, teraz mysle tylko o kolejnej ciazy i wierze ze nam sie uda ja utrzymac do konca . 1.10 ide do lekarza ciekawe co mi powie czy w ogole mi powie jaka byla przyczyna poronienia.
A powiedzcie mi dziewczyny czy jest to jeszcze mozliwe ze moge jeszcze czasami krwawic po zabiegu, bo sama juz nie wiem jak dlugo sie krwawi.

Dobry wieczór Kobietki!
Wpadłam na chwilkę, żeby zdac relację z wizyty u ginki odnośnie mojej torbieli. Otóż nie ma po niej ani śladu! A dopiero 5 dni mija, jak zdjagnozował mnie inny gin, że jest prawie 8 centymetrowa! Tylko nadal mnie boli jajnik. Moja gin powiedziała, że to takie dziwne, żeby się zaraz wchłonęła taka duża - to raczej niemozliwe, może pękła, tylko ja nie miałam żadnego nadprogramowego krwawienia!?? Ale przez to, że tamten lekarz kazał mi brać lutenyl, to teraz na 2 miesiące mam wejść na antykoncepcję, żeby się "wyciszyć". Jestem trochę wystraszona tym co napisałyście o pigułkach:baffled:. I w ogóle jestem skołowana, nie wiem, czy tamten lekarz się pomylił???:szok:

Paolcia, bardzo dziękuję za Twój post. Dajesz nam nadzieję :tak::tak::tak:

Lina82 może się pomylił -zaczekaj ale zadaj sobie pytanie czy musisz brać tabletki... ja nei jestem ich zwolenniczką bo gospodarka hormonalna musi wrócić na swoje tory a jak ma to zrobić przy tabsach... no i nie zrobisz poziomu hormonów przy tabletkach a jednak hormony (progesteron) jest w ciąży bardzo istotny

majeczka ja miałam zabieg 13.09 i krwawię do tej pory. A dziś strasznie bolał mnie brzuch jak na pierwszy dzień okresu i wyleciały ze mnie dwa wielkie ( naprawdę wielkie- w życiu czegoś takiego nie widziałam ) skrzepy i brzuch przestał boleć. Mam nadzieję, że w końcu przestanę krwawić...

reklama
Do góry