agamati1
Fanka BB :)
Chciałam tylko się pochwalić....
Dziś byłam na Betce, wyniki popołudniu lub jutro rano...wczoraj na teście II grubaśńe krechy....jeszcze nie wierzę, że się Nam udało, ale jestem przeszczęsliwa! Póki co zmagam się z bólem żołądka, zgagą i piekącymi czyczkami...lekko dół brzucha pobolewa..od wczoraj, biorę luteinę dopochwowo, wizyta w poniedziałek, proszę o kciuki i modlitwę...strach jest większy, mimo iż wierzę, że tym razem Moje Maleństwo wytrwa do czerwca!!!
Oprócz mojej ginki, żaden lekarz nie dawał nam szans...tym bardziej jestem w szoku...
Gratuluję i tzrymam kciuki!!!!!!!!!!! Będzie dobrze - Musi być dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam w sobotni poranek................ ostatnio nie mam weny do pisania, ale staram się czytać................ cieszę się z każdej nowej fasolki, a smucę każdym Aniołkiem................. przechodzę teraz trudny czas.......... Olcia miała przyjść na świat we wrześniu, miałam Ją tulić, a zapalam znicze........ to tak chole**** boli........... Walczę z tarczycą............ biorę leki na wyrównanie poziomu tsh...........
Ostatnia edycja: