reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jeżynka ja brałam jedną tabletkę foliku 0,4 dziennie. Jednak czasami brałam dwie tabletki dziennie - np. w sytuacji, kiedy dzień wcześniej piłam alkohol lub kilka filiżanek kawy (podobno i jedno i drugie "wypłukuje" z organizmu kwas foliowy). Witamin nie brałam. Za to dwa miesiące przed starankami zaczęłam brać wiesiołek w kapsułkach i magnez+B6, a 3 miesiące przed mój M zaczął przyjmować Salfazin. W całym cyklu starankowym (pierwszym i ostatnim;-)) jadłam dużo ryb (przeważnie łososia norweskiego), migdałów i orzechów. Podobno te wszystkie rzeczy pomagają w odpowiednim zagnieżdzeniu się fasolki. Nie wiem, czy mi akurat pomogły, ale spróbować zawsze warto :tak::tak:

A tak w ogóle, to DZIEŃ DOBRY :-):-) Dawno mnie tu nie było :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
witam ja tylko na chwilke bo musze isc sie szykowac na imieniy. beda dwie bliskie kuznki w ciazy ale mam zamiar sie zapatrzec.. ehh teraz tak mowie a zas humor sie popsuje ale postaram sie nie byc naburmuszona. odezwie sie jutro :zawstydzona/y:

Czesc dziewczynki:-)
Mala wlasnie zasnela po dlugiej ''walce'' ze soba jak ja to nazywam...
Ja dwa dni temu dostalam druga miesiaczke po porodzie i leje mi sie jak nie wiem...
Kochane zycze milego wieczorka i reszty weekendu:-)

A ja dzisiaj nie mam spanka, bo nie moi chłopcy obudzili!:dry:
jeden do pracy, drugi po jakieś szpargały na giełdę samochodową jechał :oo2: w ten deszcz na skuterze :szok::eek:!

A ja też biorę teraz kwas foliowy przed lipcowymi starankami. Mój gin powiedział, że powinnam już brać.

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko w tą okropną pogodę :baffled::eek::growl::oo:

witaj zjolu wczesną porą :-)
ja jakoś tak sama z siebie zwlokłam się o tej godzinie, coś nie mogłam spać.
W tym tygodniu zaczynam brać jakiś antybiotyk, mam nadzieję, że szybko mnie podleczy, bo chciałabym zacząć w lipcu staranka...

Aniołki – tak tylko pies jest rozsądniejszy niż królik, chyba :sorry2:

Jankesowa – mam nadzieję, że udało Ci się zapatrzeć, pamiętaj, że Twój mąż jest z Tobą :tak:

Agnieszka – no musi nadrobić swój stracony czas ta @ :-p

Zjola, &Ewcia – to trzymam kciuki za staranka lipcowe :tak:

A u mnie było rano słoneczko, ale już nie ma :-(

Ewciu - jak to miło, że będziemy się starać w tym samym czasie :-), może coś nam z tego wyjdzie :-D. Czy ty też już nie możesz się doczekać?

Lilianko - pozdrawiam serdecznie ;-)

I ja się przywitam w ten piękny dzień. Nie ma to jak tak wspaniała pogoda. Od wczoraj wieczoru nic nie robi tylko leje!! Leje!!! Leje i leje!! Porażka.. i do tego wiatr i zimno brrrrrr kiedy to się skończy.
Miłej niedzielki Wam życzę!

Witam kochane zaczełam robić sobie zastrzyki clexan 0.2 pierwszy siniak zaliczony:) w czwartek ide na wizytę do normalnego gin to zobaczymy czy już coś widać.MAm coraz większą nadziję że bedzie ok, choć to dopiero początki.Pogoda okropna.
Ziola &Ewcia Trzymię kciuki !!!!
Słodziudka ale ci mknie twój suwaczek.
Lilianko zmieniam nazwe:)
Życzę wszystkim miłego dnia.

reklama
Dzień dobry Wszystkim:)
Kaira24 napewno wszystko będzie dobrze.. myśl teraz pozytywnie w końcu nosisz już pod sercem tą Naszą Małą Iskierkę Szczęścia, o którą tak walczymy.. Wszystkiego dobrego i główka do góry:)

Do góry