Witam
Aneczkab23! Bardzo, bardzo mi przykro. Zapalam
(*) dla Twojego Aniołka. Wiem jak bardzo jest Ci ciężko, ale musisz dać sobie trochę czasu, porozmawiać z mężem, nie zostawać z tym sama. Pisz na forum, dziewczyny tu bardzo pomagają. Strata jest ogromna, wypłacz się, wyraź swój ból, ale się w nim nie zamykaj. Przyjdą chwile, gdy poczujesz się trochę lepiej, chociaż zawsze będziesz pamiętac o swoim małym cudzie. Trzeba miec nadzieję, że niedługo zdarzy się kolejny. Ja straciłam swoje dzieciątko 1 maja i ciągle wspomnienie o ciąży i Maleństwie wywołuje pojawienie się łezki w oku, a widok innych przyszłych mam kłucie w sercu. Ale musimy stanąć na nogi i pójść do przodu, żeby i do nas w niedługim czasie uśmiechnęło się szczęście i żebyśmy mogły zamieścić na forum ciążowe suwaczki...
W piątek byłam na wizycie kontrolnej po zabiegu. Wszysko dobrze ( a tak się bałam ). Pani Dr powiedziała, że prawdopodobnie @ będę miała za 4 tyg i że w zasadzie wtedy będziemy mogli się starać o dzidziusia :-) Biorę teraz kw. foliowy 5 i acard. Humorek mi się poprwił troche i nawet dałam się namówić znajomym na chilloutowy wyjazd nad jeziorko na 2 dni. Skorzystałam i było super, choć bez łez się nie obyło...niestety.
Jankesowa, abdzo się cieszę, że porozmawialiście sobie z mężem. jednak oni nie są tak bardzo skomplikowani. czuja inaczej niż my, ale to nie zanczy, że mniej lub wcale;-). a jak imprezka??
Lilijanna, bardzo dziękuję Ci za Twoje posty, nawet te nie bezpośrednio do mnie
. Jesteś naprawdę dobrym duszkiem tego forum i niesamowicie poprawiasz nastrój swoim ciepłym słowem
. Bardzo Ci dziękuję jeszcze raz. mam nadzieję, że Twoje szczęście przejdzie na inne Aniołkowe Mamy, że dodasz im siły i sama będziesz szczęśliwa. Modlę się, aby u Ciebie wszystko było w jak najlepszym porządku!!!:-)
Onaxxx, bardzo mi przykro, że wpadłaś w dołek, ale musisz szybko się z niego podnieść, wydostać. Nie zamykaj się sama, porozmawiaj z bliską osobą albo pisz dużo na forum. Razem damy radę!!! Poczytaj posty Lilijanny
-D). Napisz jak się dzisiaj czujesz?