Hej Agnieszko, ślicznie wyglądasz. Brzuszek rosnie jak widzę. Zreszta mój również:-)
Gabi, sniłas mi się dziś, naprawdę życzę Ci, aby malutka przyszła na świat bez komplikacji żadnych i abyś Ty nie musiała pozostawać w szpitalu z jakiegokolwiek powodu.:-(
Sylwuś, szew? Może nie będzie takiej konieczności, a może to właśnie pomoże utrzymać ciążę? Trzymaj się i nie poddawaj. Myślami jestem z Tobą.
Aguś AJ, dziękuję, że pamiętałaś. Tak, dziś moja córka kończy 16 lat, urodziłam ją o 17.20. Była niedziela i świeciło pięknie słońce jak dziś , a Ja się nudziłam na porodówce złoszcząc ,że tak ładnie na dworze, a ja tu leżę. Nic nie bolało, zaczęło o 16.00 około a skończyło o 17.20. teraz też poproszę tak szybki poród.
Edytko, kochana, Ty wiesz co chciałabym Ci powiedzieć , bo znasz moje myśli. Bądź dzielna, dla mamy i bądź przy niej. Chciałabym zyczyć jej szybkiego powrotu do zdrowia, naprawdę Edi..:-(
Wszystkie forumowiczki pozdrawiam życząc miłego dnia i weekendu. Jutro jadę do taty, w góry więc nie wiem czy dam radę się odezwać.
Szafirku, allaa, also, niusi@,katola71, magdalenka38, marlena, kasiekkm, wszystkie , wszystkie bez wyjątku pozdrawiam..tylko pamięci do nicków brak..