reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witaj Sonita,,,,,morze...ale Ty masz fajnie,taki spacerek by mi sie przydał...ale wiesz zanim bym tam dobiegła...to minęłoby kilka dni....hihhihi....pozazdroscis takiego relaksu.....
Miłego "spacerku"......i dobrego nastroju zyczę......
Zmykam do obowiazków.....

reklama
Agnieszka wczoraj z M. byliśmy w Starogardzie Gdańskim po hak do samochodu.
Oczywiście okazał się nieodpowiedni :angry::-)
Powiem Ci, że droga Starogard - Gdynia jest zadziwiająco świetna dzięki autostradzie.
W godzinę byliśmy tam i spowrotem :szok::-)
Więc zastanów się nad spacerem :tak::-)

Hihihi dobra lecę!

Witam was kobietki. Nie było mnie dwa dni ale wszystko nadrobiłam :-).
Widzę że ostatnio jakieś smutki nad nami wiszą:-:)-( ja też jestem jakaś smutna chodzę i płaczę bo cały czas mi się wszystko przypomina, jeszcze teraz ciepło się zrobilo to wszystkie maluszki wychodzą na dwór a ja jak patrzę na nie to serce mi się kraja że juz naszej kruszynki nie ma:-(.
Ja też trzymam mocno kciuki za wszystkie was dziewczynki żeby i nam zaświeciło słoneczko:-) a odnośnie lekarzy to jest jakaś masakra, co jeden to lepszy w moim przypadku też najprawdopodobniej lekarz przyczynił się do poronienie i teraz jest mi ciężko zaufać jakiemukolwiek żeby nie powtórzyło się to samo:-:)-(. My z mężem też mamy same problemy zaczęło się od poronienia, tydzień później myłam wyrwać zęba i miałam szwy pare dni byłam tylko na papkach i nic więcęj, mąż prawie stracił pracę bo połowę ludzi zwalniają i się okazało że mam torbiel na jajnkiu i mąż na dodatek zachorował:-( wszystko się wali ale mam nadzieję że w końcu zaświeci nam słoneczko bo ja juz mam wszystkiego dosyć.

Ostatnia edycja:
Witajcie drogie panie:)
ja rowniez stracilam juz 2 ciaze pierwsza to pozamaciczna a druga poronienie w 10 tyg. od ostatniej minelo juz 3 miesiace ( w dzien m. urodzin poronilm tuz przed swietami BN) nie ukrywam ze chce miec dzidzusia ale musze odczekac przynajmniej pol roku

Hej Agnieszko, ślicznie wyglądasz. Brzuszek rosnie jak widzę. Zreszta mój również:-)
Gabi, sniłas mi się dziś, naprawdę życzę Ci, aby malutka przyszła na świat bez komplikacji żadnych i abyś Ty nie musiała pozostawać w szpitalu z jakiegokolwiek powodu.:-(
Sylwuś, szew? Może nie będzie takiej konieczności, a może to właśnie pomoże utrzymać ciążę? Trzymaj się i nie poddawaj. Myślami jestem z Tobą.
Aguś AJ, dziękuję, że pamiętałaś. Tak, dziś moja córka kończy 16 lat, urodziłam ją o 17.20. Była niedziela i świeciło pięknie słońce jak dziś , a Ja się nudziłam na porodówce złoszcząc ,że tak ładnie na dworze, a ja tu leżę. Nic nie bolało, zaczęło o 16.00 około a skończyło o 17.20. teraz też poproszę tak szybki poród.:tak:
Edytko, kochana, Ty wiesz co chciałabym Ci powiedzieć , bo znasz moje myśli. Bądź dzielna, dla mamy i bądź przy niej. Chciałabym zyczyć jej szybkiego powrotu do zdrowia, naprawdę Edi..:-(

Wszystkie forumowiczki pozdrawiam życząc miłego dnia i weekendu. Jutro jadę do taty, w góry więc nie wiem czy dam radę się odezwać.

Szafirku, allaa, also, niusi@,katola71, magdalenka38, marlena, kasiekkm, wszystkie , wszystkie bez wyjątku pozdrawiam..tylko pamięci do nicków brak..

reklama
hej selenko:) ty to juz 27 tydzien:)ale leci:)
no my rosniemy ale ciesze sie bo za specjalnie duzy brzuszek to moj nie jest:) zresza nie mialam nigdy wielkich brzuchow wiec i moze tym razem nie bedzie zle:) jak na razie we wszystkie swoje spodnie wchodze( nie wiem jakim cudem heheheh)....odolnie rosnie tylko brzuszek i nic poza tym :)

Do góry