aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
no nic uciekam
bede chyba robic knedle czeskie ze sliwkami albo truskwkami zobacze co kupie...
narka
bede chyba robic knedle czeskie ze sliwkami albo truskwkami zobacze co kupie...
narka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jak piszą dziewczyny zrób gdzieś betkę, będziesz wiedziała co i jak.Cześć dziewczynki.nadal nie mam okresu,a jeżeli chodzi o lekarzy to mnie nerwy biorą,jestem załamana.od 11 dni mi się spóżnia.wizyte bym miała dopiero na 23kwietnia albo na 28..byłam u jednego lekarza i to co on mi mówił to komedie można nakręcić-kłóciłam się z nim bo mi nerwy puściły-nie chciał mi zrobić badania HCG bo nie!!!!!ale kazał kwas foliowy brać i zwolnienie chciał mi wypisać.śmieszny do kwadratu....a ogólnie na teście wyszło brak ciąży.poradźcie mi coś bo już nie wiem co myśleć
Czekam na zdjęcia;-)dobra nie to nie ja ide wykończyć aniołki a potem wkele fotki chyba ;-) w sumie to sie jeszcze zastanowie ;-)
Biedna Gabi, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, musi być dobrze.Mam wieści od Gabi.. niestety nie za dobre.
Jest w szpitalu - nie rodzi tylko z powodu spojenia bo jest bardzo źle. Do tego prawie nie ma wód. Dziecko przestało rosnąć i ogólnie kiepsko :--( Z braku miejsca leży w izolatce na strychu i płacze za dzieckiem :-wściekła/y:...
Tak mi przykro. Dzisiaj jest dla MNIE OKROPNY DZIEŃ....
mamę wzieli do szpitala.. nie jest dobrze... kłotnia z mężem..
Witaj. Mam nadzieje, że szybko zleci Ci ten czas.Witajcie drogie panie
ja rowniez stracilam juz 2 ciaze pierwsza to pozamaciczna a druga poronienie w 10 tyg. od ostatniej minelo juz 3 miesiace ( w dzien m. urodzin poronilm tuz przed swietami BN) nie ukrywam ze chce miec dzidzusia ale musze odczekac przynajmniej pol roku
Witajcie drogie panie
ja rowniez stracilam juz 2 ciaze pierwsza to pozamaciczna a druga poronienie w 10 tyg. od ostatniej minelo juz 3 miesiace ( w dzien m. urodzin poronilm tuz przed swietami BN) nie ukrywam ze chce miec dzidzusia ale musze odczekac przynajmniej pol roku