reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edytko witaj dziekujemy za wiesci.....cóz kochana mogę Ci powiedziec.....jestem myslami z Tobą ....przytulam najmocniej jak potrafię.....
Biedna Gabi.....mam nadzieję i modle się aby wszystko dobrze się skonczyło......

reklama
Przepraszam że Wam wszystkim nie odpiszę ale uwierzcie mi NIE MAM SIŁY na nic...:-:)no: a na dodatek marwtie się o Gabi i Sylwie i wogóle tak do D**y wszystko..

Aguś AJ, Kasiu Szafirku, Andzi, Kasiekk, i wszystkie Was pozdrawiam.

Dorotasochaczewska (jeśli dobrze pamiętam.. a dzisiaj moze być kiepsko z zapamietywaniem bo sie nie mogę skupić. Cieszę się że zaglądnęłaś na główny wątek.

Madziu kochana 38.. cieszę się ze zdecydowałaś się napisać!
Tule... i wierzę w powodzenie

Karinko i u Ciebie również! Nie ma innej opcji.

Marzenko i Kusicielko... warto zrobić..

Agatko tulaski

Haniu nocna.. daj znać.. marwtię sie.. prosze..

Kocham Was wszystkie ale zmykam...

AJ poprostu ciężko mi.... zmykam zrobić barszcz czerowny.. bo mama pragnie.. dzisiaj miała plan zrobić ale JEJ nie wyszło :-( więc .. nie mogłabym nie zrobić. Siostra jutro rano zaniesie!
A później się położę..
Dobranoc

Ja też tak bardzo się martwię o Gabiiii ... tak bardzo.. o Gabi i malutką Anię..:-(

Edytko.....wiem kochana co czujesz....mam nadzieję ze wszystko bedzie dobrze ...
Jesli chodzi o Gabi....ja równiez bardzo się martwię....jejku moze gdyby zrobili cc to by pomogło....ja tez nie miałam wód....z Gosią.....!ale nie mnie o tym sądzic....czemu to wszystko jest takie trudne.....
Zmykaj kochana.....buziam Cię.....

Aguś jak dla mnie chyba CC też jest optymalnym rozwiązaniem dla Gabi i Ani.. cały czas myślę na zmianę o mamie i Gabi.. mamie i Gabi.. tak się martwię.
Czemu nic nie możemy pomóc?
Choć ja lekarzem nie jestem... mam nadzieję że Bóg JEJ i dziecku wynagrodzi tak niełatwa ciąże...

Oj Edytko przytulam cię mocniutko i pomodlę się o mamę,z Wiesiem na pewno się pogodzicie(godzenie jest takie miłe):tak:
Dziekuje Ci za wieści od Gabi,żeby tylko wszystko u niej dobrze sie skończyło:-(kurcze czemu tak sie dzieje,Gabi trzymaj się.

Karinko z Wiesiem już się pogodziłam. Ale jest tak nijak póki co. A uśmiech prędko na moją buzię nie wróci.
Zmykam naprawdę..
mam nadzieję że zasnę.
A jeszcze barszczyk...

paaaaaaaaaa

Od razu pomyslałam o cc...kurcze czemu nie chca pomóc...to juz 40 tydz.sie zaczął-na co czekac...łatwiej jest pomóc dziecku jak jest juz "z tej" strony....
Edziu...pomodlę sie za Was i Twoja Mamę......i za Wszystkie dziewczynki....
Mam nadzieje podobnie jak Ty ze Bóg wynagrodzi te niełatwa ciąze naszej Gabi.....

reklama
Do góry