reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Anetko zauważyłam już dzisiaj. Od razu rzuca się w oko.. Tylko te nerwy dzisiaj i to BB mnie tak wkurza że hooooooooooooo

Zmykam chyba posiedzieć z siostrą i mężem...bo mnie wkurza to BB......

Dobra dziewczynki ja zmykam. Ruchu dzisiaj nie ma.. .. lepiej posiedzieć z rodzinką...

Buziam Was i wszystkim życzę nam dzisiaj miłego wieczora choć bez BB :-(

paaa

Hej laski,coś mnie trafia z tym bb dziś.
Udało mi się dojśc,że najszybciej działa w ten sposób,że klikamy na szybka odpowiedź,wysyłamy posta z głupim komunikatem,potem go trzeba edytować,skasować ten komunikat i napisać co się chce.
Wymiękam i pozdrawiam.Wiecie może co z Sylwią?

Ostatnia edycja:
Tez tak wydeukowałam Gabi.. ale Anetka jeszcze szybciej. Klikasz wstecz jak pojawi się komunikat że za mało napisałaś. I jak wyskakuje Ci znow odp.. (mi czysta więc kopiuje to co napisałam wcześniej) a Anetce wyskakuje normalnie raz jeszcze to co napisała... kilka znów OK.. i już wtedy jest dobrze. Po porstu dwa razy tak samo.. tyle że trzeba dać wstecz.
Mam nadzieję że jasno napisałam,
A z Sylwią nie wiem co i jak...

Witam dziewczynki.

Edytko dla Twojego Aniołka
[*]Tulę Cię mocno w ten dzień.Wierzę,że niedługo doczekasz się swojego małego szczęścia. Jesteś silna i wytrwała więc wiem,że Tobie musi się udać.Buziaki

reklama
Dziewczyny mi działa normalnie BB...może troszeczkę muli,ale jest ok.

Co z Sylą?Mam nadzieję,że wszystko dobrze.Trzymam kciuki.

Mnie chyba dopada w końcu jakaś choróbka.Jestem jakaś słaba i ospała. Boli mnie główka i mi cały dzień duszno.Jeszcze taka "piękna" pogoda u mnie. Padało cały dzień.Bleeee....Chcę już wiosnę.

Do góry