reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam z rana, dziś mam gości wiec ja tylko na chwilkę aby zaznaczyć że jestem :)
Styluś kochana trzymajcie się zdrowej i wracajcie do nas...
Edi kochanie wczoraj byłam z Tobą .... smutne te nasze rocznice.... następne będą radosne bo pełne śmiechu dziecka ....
pozdrawiam kochane...

reklama
czesc dziewczynki
Mało wczoraj pisałyscie bo problemy były z tego co widze,
Syla ja tez trzymam kciuki za Ciebie ,zobaczysz wszystko sie dobrze skonczy
zycze wszystkim milego dnia
u mnie nie za dobrze bo przez ta prace to spac nie mogłam a dzisiaj jade do szkoły,chociaz chciała zawagarowac ale jakos sie zbieram pomału
buziaczki pa

Witajcie kochane
Później postaram się nadrobić zaległości.
Syla trzymaj się, modlę się za Was.
U mnie wczoraj bez mdłości ale ogólnie kiepsko się czułam zjadłam pyszne frytki i szybko wylądowały w wc, mam nadzieje, że to dobry objaw.
Dziś byłam już na badaniu krwi i pytałam położnej czy mam się martwić zanikiem mdłości, ona powiedziała że tak się zdarza i jedynym zagrożeniem są bóle i plamienia a częstotliwość mdłości może się zmienia.
Jak Wy myślicie?
Buziaczki:-)

Ja tylko wpadłam się przywitac i powiedziec ze nagadałam nieźle M:wściekła/y:
ale dzisiaj nie odmówię sobie kolejnego gadania:baffled:

dziekuje za mile slowa :-)

Modlę sie aby z Syla i jej maleństwem było wszystko w porządku...!!!

Życzę Wam miłego weekendu !!! :-D

witam w sloneczna sobote

selenko dzieki za wiadomosc od syli ....trzymamy kciuki za Was
kingus to prawda ze mslosci nie musza byc codziennym objawem ...raz sa a raz nie nie stresuj sie kochana chociaz wiem ze to nie takie latwe
anetko dobrze ze M nagadalas ...niech wie kto tu rzadzi
edytka jak zacznie pisac to pewnie bede miala co nadrabiac...prosze o wolniejsze tepo
dzisiaj dziedziemy na obiad do moich rodzicow wiec pewnie poczytam co u Was wieczorkiem Buziaczek

czesc dziewczynki,

Syla bardzo bardzo mocne kciuki trzymam !

dziś jest nawet ladna dzień, koniecznie jakiś spacer trzeba zaliczyć :-)

strasznie mnie zasmucila wiadomosc o Sylwi. modle sie za nich.

Jakby ktos zwatpil lub bylo przez chwile smutno to wkleilam album chyba na swoim profilu i tam jest "moje szczescie", które mam nadzieje i niedlugo wam sie przydarzy.

Do zoobaczonka wieczorem.

Jak ja jestem to nikogo nie ma :no::no::no:

Witam !

Haniu - pozwól że zapytam , a miałaś już @ po porodzie , kurcze nie doczytałam .
Ja pierwszą dostałam po 3 mc , a teraz spóźnia mi się 9 dni ... ale to wynik hormonów . Najlepiej to właśnie zrób sobie poziom betki z krwi , to daje 100 % pewności :tak: Tak czy siak trzymam kciuki za fasolkę :)
Miałam @ i owulkę też bo akurat byłam u lekarza więc wiem. A teraz jest 36dc i ani okresu ani dwóch kreseczek nie ma. A po owu juz jestem 19dni więc nic nie rozumiem.

Hej,ja na sekundkę.
Dzisiaj mi stuka 34 tyg.,także plan minimum osiągnięty.No,ale mam zamiar jeszcze poleżeć:blink:
Sylwia,trzymam mocno kciuki !!!
Buziaki dla wszystkich.
Super. Gratuluję. Buziaki.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry