reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam z rana, dziś mam gości wiec ja tylko na chwilkę aby zaznaczyć że jestem :)
Styluś kochana trzymajcie się zdrowej i wracajcie do nas...
Edi kochanie wczoraj byłam z Tobą .... smutne te nasze rocznice.... następne będą radosne bo pełne śmiechu dziecka ....
pozdrawiam kochane...

reklama
czesc dziewczynki
Mało wczoraj pisałyscie bo problemy były z tego co widze,
Syla ja tez trzymam kciuki za Ciebie ,zobaczysz wszystko sie dobrze skonczy
zycze wszystkim milego dnia
u mnie nie za dobrze bo przez ta prace to spac nie mogłam a dzisiaj jade do szkoły,chociaz chciała zawagarowac ale jakos sie zbieram pomału
buziaczki pa

Witajcie kochane
Później postaram się nadrobić zaległości.
Syla trzymaj się, modlę się za Was.
U mnie wczoraj bez mdłości ale ogólnie kiepsko się czułam zjadłam pyszne frytki i szybko wylądowały w wc, mam nadzieje, że to dobry objaw.
Dziś byłam już na badaniu krwi i pytałam położnej czy mam się martwić zanikiem mdłości, ona powiedziała że tak się zdarza i jedynym zagrożeniem są bóle i plamienia a częstotliwość mdłości może się zmienia.
Jak Wy myślicie?
Buziaczki:-)

Ja tylko wpadłam się przywitac i powiedziec ze nagadałam nieźle M:wściekła/y:
ale dzisiaj nie odmówię sobie kolejnego gadania:baffled:

dziekuje za mile slowa :-)

Modlę sie aby z Syla i jej maleństwem było wszystko w porządku...!!!

Życzę Wam miłego weekendu !!! :-D

witam w sloneczna sobote

selenko dzieki za wiadomosc od syli ....trzymamy kciuki za Was
kingus to prawda ze mslosci nie musza byc codziennym objawem ...raz sa a raz nie nie stresuj sie kochana chociaz wiem ze to nie takie latwe
anetko dobrze ze M nagadalas ...niech wie kto tu rzadzi
edytka jak zacznie pisac to pewnie bede miala co nadrabiac...prosze o wolniejsze tepo
dzisiaj dziedziemy na obiad do moich rodzicow wiec pewnie poczytam co u Was wieczorkiem Buziaczek

czesc dziewczynki,

Syla bardzo bardzo mocne kciuki trzymam !

dziś jest nawet ladna dzień, koniecznie jakiś spacer trzeba zaliczyć :-)

strasznie mnie zasmucila wiadomosc o Sylwi. modle sie za nich.

Jakby ktos zwatpil lub bylo przez chwile smutno to wkleilam album chyba na swoim profilu i tam jest "moje szczescie", które mam nadzieje i niedlugo wam sie przydarzy.

Do zoobaczonka wieczorem.

Jak ja jestem to nikogo nie ma :no::no::no:

Witam !

Haniu - pozwól że zapytam , a miałaś już @ po porodzie , kurcze nie doczytałam .
Ja pierwszą dostałam po 3 mc , a teraz spóźnia mi się 9 dni ... ale to wynik hormonów . Najlepiej to właśnie zrób sobie poziom betki z krwi , to daje 100 % pewności :tak: Tak czy siak trzymam kciuki za fasolkę :)
Miałam @ i owulkę też bo akurat byłam u lekarza więc wiem. A teraz jest 36dc i ani okresu ani dwóch kreseczek nie ma. A po owu juz jestem 19dni więc nic nie rozumiem.

Hej,ja na sekundkę.
Dzisiaj mi stuka 34 tyg.,także plan minimum osiągnięty.No,ale mam zamiar jeszcze poleżeć:blink:
Sylwia,trzymam mocno kciuki !!!
Buziaki dla wszystkich.
Super. Gratuluję. Buziaki.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry