reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

sprawdzam czy chodzi poprawnie BB
edytko:-D
gabi ja tez czekam na wiadomosc co u syli
a tak to pije piwko i nerw troszke przeszedl :tak:ale juz mnie chlopina wygania wiec zycze Wam wszystkim kolorowych snow

o prosze wyslalo bez problemow

reklama
co za szlam....z tym bb dzisiaj.......
Anetko....chłopa trza krótko .....współczuję tych nerwów...co za tupet....
Edziu...kochana Ciebie tulę bardzo mocno...wiesz co chce Ci powiedziec....
Wszytskie Was pozdrawiam....
Chyba się rzeczywiscie naprawiło................

Chyba już działa, więc was pozdrawiam.
Byłam dzisiaj oddawać krew do badań na tą moją nieszczęsną tarczycę. Ale ubaw, chcą mnie mieć pod kontrolą w dwuch szpitalach. No i niech tak będzie jak chca , przynajmniej jak nie jedni to drudzy coś wypatrzą jakby się miało coś dziać

To dobrze ze az taka opieke ci gwarantuja i to dwa szpitale na raz. Moze nareszcie cos sie wyjasni(choc nieznam dobrze sprawy).
Zawsze co dwie glowy to nie jedna.

Przepraszam,że tak późno piszę, ale niedawno wróciłam. Spotkanie klasowe. Nie widzieliśmy sie 17 lat!
Pisałam dziś do Syli. Odpisała,że żyją oboje, czuje się tragicznie i ma skurcze, to ją martwi. Nic więcej. Modlę się za nią i jej maluszka. Wierzę, że będzie dobrze.
Zmykam do łóżka.
Spokojnej nocy.

reklama
Do góry