reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Anetko zauważyłam już dzisiaj. Od razu rzuca się w oko.. Tylko te nerwy dzisiaj i to BB mnie tak wkurza że hooooooooooooo

Zmykam chyba posiedzieć z siostrą i mężem...bo mnie wkurza to BB......

Dobra dziewczynki ja zmykam. Ruchu dzisiaj nie ma.. .. lepiej posiedzieć z rodzinką...

Buziam Was i wszystkim życzę nam dzisiaj miłego wieczora choć bez BB :-(

paaa

Hej laski,coś mnie trafia z tym bb dziś.
Udało mi się dojśc,że najszybciej działa w ten sposób,że klikamy na szybka odpowiedź,wysyłamy posta z głupim komunikatem,potem go trzeba edytować,skasować ten komunikat i napisać co się chce.
Wymiękam i pozdrawiam.Wiecie może co z Sylwią?

Ostatnia edycja:
Tez tak wydeukowałam Gabi.. ale Anetka jeszcze szybciej. Klikasz wstecz jak pojawi się komunikat że za mało napisałaś. I jak wyskakuje Ci znow odp.. (mi czysta więc kopiuje to co napisałam wcześniej) a Anetce wyskakuje normalnie raz jeszcze to co napisała... kilka znów OK.. i już wtedy jest dobrze. Po porstu dwa razy tak samo.. tyle że trzeba dać wstecz.
Mam nadzieję że jasno napisałam,
A z Sylwią nie wiem co i jak...

Witam dziewczynki.

Edytko dla Twojego Aniołka
[*]Tulę Cię mocno w ten dzień.Wierzę,że niedługo doczekasz się swojego małego szczęścia. Jesteś silna i wytrwała więc wiem,że Tobie musi się udać.Buziaki

reklama
Dziewczyny mi działa normalnie BB...może troszeczkę muli,ale jest ok.

Co z Sylą?Mam nadzieję,że wszystko dobrze.Trzymam kciuki.

Mnie chyba dopada w końcu jakaś choróbka.Jestem jakaś słaba i ospała. Boli mnie główka i mi cały dzień duszno.Jeszcze taka "piękna" pogoda u mnie. Padało cały dzień.Bleeee....Chcę już wiosnę.

Do góry