reklama
slodziutka_e
Fanka BB :)
Marzenko spróbuj tak jak napisała Anetka.. daj wstecz jak pisze ze krótki komunikat i raz jeszcze wklej posta.. i zatwierdz i jest OK.
Anetko.. tak żartować trzeba umiec.
Dziewczynki wybaczcie że nie poodpisuje na posty ale mam takiego również nerwa że od rana nie mam BB...że z miotłą nie podchodź..
A zresztą to TEN dzień.. i wogóle tak jakoś do d*** się czuje.
Ale Mikuś cieszę się z dobrych wieści na USG!! TYLKO SIĘ CIESZYĆ!!
Anetko.. tak żartować trzeba umiec.
Dziewczynki wybaczcie że nie poodpisuje na posty ale mam takiego również nerwa że od rana nie mam BB...że z miotłą nie podchodź..
A zresztą to TEN dzień.. i wogóle tak jakoś do d*** się czuje.
Ale Mikuś cieszę się z dobrych wieści na USG!! TYLKO SIĘ CIESZYĆ!!
Anetko niop szybciej jest i nie ma tego durnego komunikatu. Tylko dla innych wiadomość że trzeba kopiować to co się napisało... bo znika
jak ja wracam na poprzednia strone to mam w okienku to co napisałam wczesniej... wiec kopiowac nie musze...
jej...ide zaraz po jakies piwko..
Edytko jestem z Toba w tą smutną rocznice... ale wierzę że i dla nas kiedys słoneczko zaswieci... zobaczysz!!! :-)
slodziutka_e
Anetko mi jak daję wstecz to wszystko zawsze znika co napisałam. Dlatego kopiuję.
Wiem Anetko i gorąco w to wierzę że wkońcu dla nas zaświeci to piękne słoneczko i opromieni nasze szare dni...
Marzenko.. poważna rozmowa mówisz... czasem naprawdę potrzebna..
Haniu to krzyczem również na Twojego M! Jak mógł Cię zostawić samą???
Wiem Anetko i gorąco w to wierzę że wkońcu dla nas zaświeci to piękne słoneczko i opromieni nasze szare dni...
Marzenko.. poważna rozmowa mówisz... czasem naprawdę potrzebna..
Haniu to krzyczem również na Twojego M! Jak mógł Cię zostawić samą???
Anetko mi jak daję wstecz to wszystko zawsze znika co napisałam. Dlatego kopiuję.
a...rozumiem... na szczescie u mnie treśc zostaje...
a co do słoneczka...juz niedługo musi nam zaswiecic !!!:-)
slodziutka_e
Marzenko dobrze że unowocześniają i może usprawniają tylko niech to robią w nocy albo poprostu niech OSTRZEŻĄ! Od czego są wiadomości ????
Spróbuj tak jak Anetka Marzenko... i inne dziewczynki..
Karolka a Ty gdzieś znikłaś?
Spróbuj tak jak Anetka Marzenko... i inne dziewczynki..
Karolka a Ty gdzieś znikłaś?
reklama