reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Marzenko spróbuj tak jak napisała Anetka.. daj wstecz jak pisze ze krótki komunikat i raz jeszcze wklej posta.. i zatwierdz i jest OK.

Anetko.. tak żartować trzeba umiec.

Dziewczynki wybaczcie że nie poodpisuje na posty ale mam takiego również nerwa że od rana nie mam BB...że z miotłą nie podchodź..
A zresztą to TEN dzień.. i wogóle tak jakoś do d*** się czuje.

Ale Mikuś cieszę się z dobrych wieści na USG!! TYLKO SIĘ CIESZYĆ!!

Anetko niop szybciej jest i nie ma tego durnego komunikatu. Tylko dla innych wiadomość że trzeba kopiować to co się napisało... bo znika

jak ja wracam na poprzednia strone to mam w okienku to co napisałam wczesniej... wiec kopiowac nie musze...

jej...ide zaraz po jakies piwko..

Edytko jestem z Toba w tą smutną rocznice... ale wierzę że i dla nas kiedys słoneczko zaswieci... zobaczysz!!! :-)

Marlenko... we mnie normalnie gotuje... bez kija nie podchodź...
musze przyznac że dawno tak sie nie zdenerwowałam i niepoirytowałam jak dzisiaj...

Anetko mi jak daję wstecz to wszystko zawsze znika co napisałam. Dlatego kopiuję.
Wiem Anetko i gorąco w to wierzę że wkońcu dla nas zaświeci to piękne słoneczko i opromieni nasze szare dni...

Marzenko.. poważna rozmowa mówisz... czasem naprawdę potrzebna..

Haniu to krzyczem również na Twojego M! Jak mógł Cię zostawić samą???:wściekła/y::angry:

Anetko mi jak daję wstecz to wszystko zawsze znika co napisałam. Dlatego kopiuję.
Wiem Anetko i gorąco w to wierzę że wkońcu dla nas zaświeci to piękne słoneczko i opromieni nasze szare dni...
:wściekła/y::angry:

a...rozumiem... na szczescie u mnie treśc zostaje...
a co do słoneczka...juz niedługo musi nam zaswiecic !!!:-)

Marzenko dobrze że unowocześniają i może usprawniają tylko niech to robią w nocy albo poprostu niech OSTRZEŻĄ! Od czego są wiadomości ????

Spróbuj tak jak Anetka Marzenko... i inne dziewczynki..

Karolka a Ty gdzieś znikłaś?

reklama
Do góry