reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kinguś trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.Daj znać po.Będziemy czekały.:-D Będzie dobrze.

Pixellko cieszę się,że z dzidzią wszystko dobrze. Byle tak dalej i będzie super:-D:-D:-D:-DFajnie,że maleństwo daje znać mamusi,że jest w brzusiu:-)

Ozkane dobrze,że wyniki są w porządku. Wiele z nas nie poznaje przyczyny... Ale lepiej być przecież zdrowym.Pozdrawiam...

reklama
Udało mi sie doczytać:-)
Gabi nasz Ty leniuszku, no nic nie robisz tylko leżysz:-), ale to dobrze, zuch dziewczyna!!!!!!:tak:

Edytko, jeszcze trochę i będzie Adrianek, w piątek idę do ginka, ciekawe co mi powie:szok::-)

Dzisiaj robiłam juz chyba ostatnie zakupy, jak się nam dziewczyna z wątku rozpakowała, to odrazu wszystko pokupowałam:-D Jeszcze tylko jedna paczka z allegro i chyba juz wszystko mamy:-)

W pralce siedzi ostatnia porcja prania, ale o mały włos wszystko pofarbowałabym na czerowno, bo chciałam wyprac taką ślicznusią czapeczkę, dobrze, ze najpierw sprawdziłam, czy nie farbuje, a farbuje na całego:rofl2:

Wszystkie dziewczynki serdecznie pozdrawiam:-)

jestem wzruszona tymi wiesciami.... słodziutka_e tyle w zyciu przeszłasz i masz tyle sił na wszystko i wszystkich
czasami bardzo duzo pisze sie a robi sie mało...........

Mireczko gratuluję ostatnich zakupów:-D jak malutko ci już zostało:-D niedługo będziesz cieszyła się Adriankiem po tej stronie brzusia:-) Ja też czekam z niecierpliwością na twojego malucha:-D:tak:

Muszę iść na pocztę, ale taka pogoda brzydka,że wcale mi się nie chce.Pada śnieg, ale jest na plusie i pewnie zaraz będzie chlapa...Fuujjj nie lubię takiej pogody.Chyba pójdę jutro na pocztę;-)

Kinguś wiem jak się czujesz myślę o Tobie i kciuki mam mocno zacisnięte. Musi być dobrze tym razem u nas. :tak::tak::tak:

Agi będzie dobrze zobaczysz.Trzeba wierzyć.Trzymam kciuki mocno, aby betka ładnie rosła.wierzę,że w piątek wszystko będzie dobrze i zobaczysz serduszko swojego maleństwa.

Enka fajne towarzystwo ma Twój M,pozazdrościć takiej kondycji w tym wieku.:-D

Anetka83 trudno jest znależc dobrego gina i z takim podejsciem do pacjentki,to że gin nie podcina nam skrzydel ale daje nadzieję to bardzo ważne:tak:

Wróbelek odezwij się po wizycie:-)

Malutka80 to dobrze że wracasz do pracy,czas szybciej ci przeleci i nawet się nie obejrzysz a znowu będziesz mogła się starać:tak:

Ola15 witam cieplutko:-)

Amelka77 trzymam mocno kciuki żeby się udało:tak:

Kinguś i za ciebie również:tak:

Carri,Koti,Iza30 witam:-)

Mordoklejka,Mirka teraz wy w kolejce do rozpakowania:-D

Alicja 1985 witam:-)

Pixella super że wszystko u ciebie i dzidzi w porządku:tak:

Gabi ale ty się biedactwo należysz,ale w słusznej sprawie,potem już raczej nie będzoesz miała na to czasu:-D

Agi28 oby i u ciebie była fasolka zdrowa,:-)Trzymaj się.

Jeżyk moje gratulacje.Niech mały da Wam wiele radości .

Słodziutka dobrze że komp naprawiony:-)

Witaski dla wszystkich:-)

AgnieszkaAJ zdrówka życzę, cośCię te choroby ostatnio nawiedzają

Alutka gratuluję awansu i oby staranka w tym roku zaowocowały

Anetka83 udanej zabawy zyczę

Kinguś trzymam mocno kciuki

Mircia dobrze, że wszystko masz już gotowe. i, że udało Ci się uratować pranie

Karola71 witaj

reklama
Słodziutka wrocilas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wróbelek mam nadzieje ze przyniesiesz Nam dobre wiesci od lekarza :-)

Omelko caly czas trzymam kciuki!!!! Ale wierze ze bedzie dzidzius!

Enka trzymam kciuki za meża.Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze....Zycze duzo zdrówka

Anetko ogromnie sie ciesze :-)Widzisz a tak sie martwiłas ze bedzie cos zle itp.

Kingus miej odrobinke nadziei ze sie udalo, ze nosisz dzidzie pod serduszkiem. Czasem w pierwszym trymestrze wystepuja plamienia. Aha duzo zdrowka zycze

Iza30,OlaKoti,Ozkane,Pyzuniagaj,Malutka,Alla - witajcie :-)

Mordoklejko,Mirus,Gabi jeszcze troszeczke i bedziemy gratulowac Wam dzidzi :)....

Pixelko piekne wiesci przynosisz od doktora :)

Aga28nie martw sie , bedzie dobrze .....Prosz nie smutaj sie!

Aga Aj duzo zdrówka zycze .... Wylecz sie kochana!

Alutka dobrze ze badanka wyszly ok:)

Do góry