reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agarl super wiadomości :-)

Wielką nadzieją i radością są dla mnie wiadomości jak o Jezyk że ma już przy sobie swoje upragnione maleństwo.Wczoraj też dowiedziałam się że znajoma która poroniła a potem długo się leczyła urodziła córeczkę.Takie wiadomości dają nam które jeszcze walczymy o małe szczęscia nadzieję ,że i nam się uda.

Sylvi,Agi,Kinguś wierzę że jutro będziecie miały same dobre wiadomości.:tak:

reklama
Agunia Ir...super wiesci.....czekamy na Ciebie i Twoje posty........
Andzi....pozytywnie zazdroszczę ....jak fajnie,ze Mała fika koziołki....
Edytko...Ty jak przeciąg.......
Trzymam mocno kciuki za wszystkie "brzuchatki".......i za jutrzejsze wizyty.....

nawet nie wiecie jak ja sie ciesze.....mam nadzieje ze tak juz pozostanie do konca i nic mnie juz nie zaskoczy.....
mdlosci zdaje sie odeszly w zapomnienie....i dobrze....pewnie jeszcze troszke a bede czula jak malenstwo kopie.....ale juz tak porzadnie...na razie mam takie fajne gilgotania....i wiem kiedy nie spi.....
maj Andrzej dzis byl ze mna oczywiscie na usg....cieszy sie.....i lubi moj brzuszek.....:):):)
no nic...
uciekam.....
pa dziewczynki

hejka dziewczynki
jestem
przepraszam ze tak pozno ale wiecie wszystko na glowie nam i jeszcze gosci:)
tak wiec niestety zdjecia nie mam dla was dzis :( ale za to same dobre wiesci:):):) malenstwo rosnie jak na drozdzach serduszko pieknie bije i wszystko jest ok.zrobili mi badania na przeciwciala i mocz, zmierzyli cisnienie (prawidlowe) no i powiedzieli ze bole glowy w ciazy to nirma podobno....mam juz na 20 maja wyznaczona wizyte na badanie glukozy we krwi a nastepna wizyta za 3 tygodnie u lekarza rodzinnego a za 6 w szpitalu:)
2 miesiace temu wazlylam 76,6 a dzis 76....wiec nie jest zle.....
to tyle...
dziekuje wszystkim za kciuki i pozdrawiam bardzo goraco...
do poklikania...
od niedzieli bedzie mnie wiecej:):):)
Aga bardzo się cieszę, że u Ciebie maleństwo tak pięknie się rozwija:tak::-)

Miruś, zazdroszczę Ci zakupów. Ja jeszcze nie mam odwagi.
Selenko, ja też strasznie długo zwlekałam z zakupami, pierwsze robiłam dopiero w 30 tc:tak:

Nio jestem dziewczynki

Obiad ugotowany. Siora przyszła z niunią... własnie oglądały bajkę..teraz robią toaletkę wieczorną i mała idzie spać :-p

Gabi modlę się za dziewczynki... oby Bóg pozwolił im zostać przy mamie.

Siedzę sobie nad starymi zdjęciami. Oglądam i myslę, czy Madzia będzie podobna do siostry? Zeskanowałam wam dwa zdjęcia Oli, jak miała 3 tygodnie i 6 miesięcy.. Wzruszyłam się.

Edi, nie mogłam odebrać. Poważna rozmowa.

Mam wyniki bety - 6150 oby wzrosła do piątku:-):-):-)
Pięknie.

Kinguś wiem jak się czujesz myślę o Tobie i kciuki mam mocno zacisnięte. Musi być dobrze tym razem u nas. :tak::tak::tak:
Razem będzie raźniej. Trzymam mocno kciuki.

Kinguś, jutro idziesz? trzymam kciuku by pecherzyk rósł jak na drożdżach....
Tak jutro na 18:15 odezwę się wieczorkiem i zdam relacje.

To ja dołączam do Waszej dwójki- jutro też idę zobaczyć, czy coś się wykluwa....chyba nakręciłam się już tak pozytywnie, że musi być dobrze, u Was i u mnie:tak:
Zazdroszczę Ci tego pozytywnego nastawienia ale może mnie nim zarazisz.

tak wiec niestety zdjecia nie mam dla was dzis :( ale za to same dobre wiesci:):):) malenstwo rosnie jak na drozdzach serduszko pieknie bije i wszystko jest ok.zrobili mi badania na przeciwciala i mocz, zmierzyli cisnienie (prawidlowe) no i powiedzieli ze bole glowy w ciazy to nirma podobno..
Bardzo się cieszę. To może jakieś świeże fluidki ;-);-)

Przepraszam za moje marudzenie ale jesteście kochane i dziękuje za ciepłe słowa. Kto inny mnie zrozumie jak nie Wy.
Na staraczkach to jak zobaczą II to już meblują pokoik dziecinny może i dobre podejście, nawet sobie nie zdają sprawy jakie niebezpieczeństwa się czają i byleby ich nigdy nie poznały.

Anetko bardzo się cieszę że jednak się za nami stęskniłaś :-D:tak:;-):-) Z nami raźniej i do przodu :tak:

Witaski Andzi... zdjęcia - już na żywo mówiłam że śliczne. A Olcia była i jest piękną dziewczynką

reklama
dziekuję Edytko, dzień refleksji mnie dopadł. Zaraz na zakupy jadę, wrr..jak nie lubię, ale lodówka pusta aż echo się odbija, w sumie jest w niej tylko światło.
Kinguś trzymam mocno zaciśnięte kciuki.

Nie umiem sobie wyobrazić co czuje mama tych bliźniaczek. Modlę się za nie.

Do góry