reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

agi28...ja mialam owu 15dc więc jak poszłam 6t4dc to juz zarodek był....u Ciebie jeszcze chyba za wczesnie, a sporo zalerzy od jakosci sprzętu...napewno za tydzień maluszka juz zobaczysz....

Kinguś, jutro idziesz? trzymam kciuku by pecherzyk rósł jak na drożdżach....

reklama
Ja też się boję jutro idę na usg sprawdzić czy pęcherzyk urósł. Trzymam kciuki za Ciebie.

To ja dołączam do Waszej dwójki- jutro też idę zobaczyć, czy coś się wykluwa....chyba nakręciłam się już tak pozytywnie, że musi być dobrze, u Was i u mnie:tak:a swoją drogą patrzcie: w Anglii i innych krajach robią pierwsze USG kobitkom dopiero około 12 tygodnia- powiedzcie, czy to im nie zaoszczędza kupy strachu i stresu...tak mi właśnie przyszło do głowy, że gdyby nie to USG w tak wczesnej ciąży, my też cieszyłybyśmy się naszymi fasolkami niczego nie świadome, a tak cierpimy:wściekła/y:
Ale GŁOWA DO GÓRY KOBITKI!!!!!!!!!BĘDZIE DOBRZE!!!

No to bede trzymac kciuki za WAs jutro obyscie przyniesl same dobre wiadomosci!!!!

Ja narazie zmykam cosik zmeczona jestem , ide sie na chwile połozyc

hejka dziewczynki
jestem
przepraszam ze tak pozno ale wiecie wszystko na glowie nam i jeszcze gosci:)
tak wiec niestety zdjecia nie mam dla was dzis :( ale za to same dobre wiesci:):):) malenstwo rosnie jak na drozdzach serduszko pieknie bije i wszystko jest ok.zrobili mi badania na przeciwciala i mocz, zmierzyli cisnienie (prawidlowe) no i powiedzieli ze bole glowy w ciazy to nirma podobno....mam juz na 20 maja wyznaczona wizyte na badanie glukozy we krwi a nastepna wizyta za 3 tygodnie u lekarza rodzinnego a za 6 w szpitalu:)
2 miesiace temu wazlylam 76,6 a dzis 76....wiec nie jest zle.....
to tyle...
dziekuje wszystkim za kciuki i pozdrawiam bardzo goraco...
do poklikania...
od niedzieli bedzie mnie wiecej:):):)

Jeżyk, gratulacje!! Poproszę o zdjęcia jak tylko wrócisz.
Miruś, zazdroszczę Ci zakupów. Ja jeszcze nie mam odwagi.
Alicja1985, będzie dobrze, zobaczysz, musi nam się udać. Choroba tarczycy to nie wyrok.
Aguś Irl, cieszę się,że u Ciebie wszystko dobrze.Naprawdę.
Omelka, myślę ,że to ciąża, też miałam takie przejścia z testem ciążowym.
Kinguś:-)
Edytko, cóż mogę napisać...
Aguś AJ zdrowiej.
Carri pozdrawiam.
Silvii28 dobrze zrobisz idąc jutro. Trzymam kciuki.
Pixella 3,5 kg więcej? Niby gdzie je masz? Ja mam 4 kg więcej i wierz mi ,że wiem gdzie.

Siedzę sobie na fotelu a mój maluszek szaleje i kopie, uwielbiam to uczucie.

Tylko się przywitam... jestem po kąpieli i siedzę... w samym ręczniku a zaraz siostra przyjdzie, lada moment więc musze się ogarnąć.... a póżniej jeszcze obiad muszę ugotować.

Andzi kochana....:-D:tak:;-):-)

Aga Ilr super wieści..

Agatko :-D:rofl2:

Wszystkie pozdrawiam.. muszę zniknąć.. paaaa

Selenka widzac Twoj suwaczek wierze ze i ja bede miala taki :)))
musi to byc cudone uczucie jak maluch kopie :)))
ide Tequile wykapac :D
buziaki girls:)

reklama
Do góry