reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kinguś trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.Daj znać po.Będziemy czekały.:-D Będzie dobrze.

Pixellko cieszę się,że z dzidzią wszystko dobrze. Byle tak dalej i będzie super:-D:-D:-D:-DFajnie,że maleństwo daje znać mamusi,że jest w brzusiu:-)

Ozkane dobrze,że wyniki są w porządku. Wiele z nas nie poznaje przyczyny... Ale lepiej być przecież zdrowym.Pozdrawiam...

reklama
Udało mi sie doczytać:-)
Gabi nasz Ty leniuszku, no nic nie robisz tylko leżysz:-), ale to dobrze, zuch dziewczyna!!!!!!:tak:

Edytko, jeszcze trochę i będzie Adrianek, w piątek idę do ginka, ciekawe co mi powie:szok::-)

Dzisiaj robiłam juz chyba ostatnie zakupy, jak się nam dziewczyna z wątku rozpakowała, to odrazu wszystko pokupowałam:-D Jeszcze tylko jedna paczka z allegro i chyba juz wszystko mamy:-)

W pralce siedzi ostatnia porcja prania, ale o mały włos wszystko pofarbowałabym na czerowno, bo chciałam wyprac taką ślicznusią czapeczkę, dobrze, ze najpierw sprawdziłam, czy nie farbuje, a farbuje na całego:rofl2:

Wszystkie dziewczynki serdecznie pozdrawiam:-)

jestem wzruszona tymi wiesciami.... słodziutka_e tyle w zyciu przeszłasz i masz tyle sił na wszystko i wszystkich
czasami bardzo duzo pisze sie a robi sie mało...........

Mireczko gratuluję ostatnich zakupów:-D jak malutko ci już zostało:-D niedługo będziesz cieszyła się Adriankiem po tej stronie brzusia:-) Ja też czekam z niecierpliwością na twojego malucha:-D:tak:

Muszę iść na pocztę, ale taka pogoda brzydka,że wcale mi się nie chce.Pada śnieg, ale jest na plusie i pewnie zaraz będzie chlapa...Fuujjj nie lubię takiej pogody.Chyba pójdę jutro na pocztę;-)

Kinguś wiem jak się czujesz myślę o Tobie i kciuki mam mocno zacisnięte. Musi być dobrze tym razem u nas. :tak::tak::tak:

Agi będzie dobrze zobaczysz.Trzeba wierzyć.Trzymam kciuki mocno, aby betka ładnie rosła.wierzę,że w piątek wszystko będzie dobrze i zobaczysz serduszko swojego maleństwa.

Enka fajne towarzystwo ma Twój M,pozazdrościć takiej kondycji w tym wieku.:-D

Anetka83 trudno jest znależc dobrego gina i z takim podejsciem do pacjentki,to że gin nie podcina nam skrzydel ale daje nadzieję to bardzo ważne:tak:

Wróbelek odezwij się po wizycie:-)

Malutka80 to dobrze że wracasz do pracy,czas szybciej ci przeleci i nawet się nie obejrzysz a znowu będziesz mogła się starać:tak:

Ola15 witam cieplutko:-)

Amelka77 trzymam mocno kciuki żeby się udało:tak:

Kinguś i za ciebie również:tak:

Carri,Koti,Iza30 witam:-)

Mordoklejka,Mirka teraz wy w kolejce do rozpakowania:-D

Alicja 1985 witam:-)

Pixella super że wszystko u ciebie i dzidzi w porządku:tak:

Gabi ale ty się biedactwo należysz,ale w słusznej sprawie,potem już raczej nie będzoesz miała na to czasu:-D

Agi28 oby i u ciebie była fasolka zdrowa,:-)Trzymaj się.

Jeżyk moje gratulacje.Niech mały da Wam wiele radości .

Słodziutka dobrze że komp naprawiony:-)

Witaski dla wszystkich:-)

AgnieszkaAJ zdrówka życzę, cośCię te choroby ostatnio nawiedzają

Alutka gratuluję awansu i oby staranka w tym roku zaowocowały

Anetka83 udanej zabawy zyczę

Kinguś trzymam mocno kciuki

Mircia dobrze, że wszystko masz już gotowe. i, że udało Ci się uratować pranie

Karola71 witaj

reklama
Słodziutka wrocilas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wróbelek mam nadzieje ze przyniesiesz Nam dobre wiesci od lekarza :-)

Omelko caly czas trzymam kciuki!!!! Ale wierze ze bedzie dzidzius!

Enka trzymam kciuki za meża.Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze....Zycze duzo zdrówka

Anetko ogromnie sie ciesze :-)Widzisz a tak sie martwiłas ze bedzie cos zle itp.

Kingus miej odrobinke nadziei ze sie udalo, ze nosisz dzidzie pod serduszkiem. Czasem w pierwszym trymestrze wystepuja plamienia. Aha duzo zdrowka zycze

Iza30,OlaKoti,Ozkane,Pyzuniagaj,Malutka,Alla - witajcie :-)

Mordoklejko,Mirus,Gabi jeszcze troszeczke i bedziemy gratulowac Wam dzidzi :)....

Pixelko piekne wiesci przynosisz od doktora :)

Aga28nie martw sie , bedzie dobrze .....Prosz nie smutaj sie!

Aga Aj duzo zdrówka zycze .... Wylecz sie kochana!

Alutka dobrze ze badanka wyszly ok:)

Do góry