reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Tak.
Dziewczyny,trzymajcie kciuki.
Jedna z kwietniówek kilka dni temu urodziła dziewczynki w 27 tyg.Ważyły po 800 g.Właśnie prosi o modlitwę,bo lekarze jednej z nich już nie dają szans...

Ola ja na usg w 23 tyg ide czyli za 12 dni..juz sie nie moge doczekać, mam nadzieje, ze dzidzius ma wszystko na miejscu...

gabi pomodliłam sie za maleństwa...u mnie wsród znajomych ejst dwoje wczesniaków z 27tc i oba sa zdrowiutkie..ale poczatki były koszmarne...na szczescie cuda sie zdarzają, niecj malenstwa walczą

Gabi ty sie juz tak bardzo nie martw, Ciebe to juz na szczescie nie dotyczy...ty juz prawie 32tydzien maz za pasem :-) wszystkie jesteśmy z Ciebie dumne, twoja postawa jest wspaniala :-) dzielnie walczysz

Witajcie Kochane!
Troche mnie nie było, ale na bieżąco czytam co u Was.
Also jesteś bardzo dzielna, Twoja postawa mnie wzrusza. Życzę Ci dużo siły......
Gabi wiadomość o Lilian przygnebiła mnie bardzo, myślami jestem cały czas z nią i z jej kruszynkami.

dzień dobry dziewczynki. Dopiero wstałam :zawstydzona/y: No ale tak jest jak się siedzi pół nocy przed komputerem.

Jeżyku mamusiu Cyprianka - WIELKIE GRATULACJE !!!! :-) :-)

Cześć ja juz jestem po wizycie. Niestety lekarz nie widział zarodka tylko pęcherzyk ciążowy. Mam iść na nastepne usg za tydzień jeżeli okaże się że na nastepnym tez nic sę nie pojawi to będzie oznaczało że juz po wszystkim. I jak tu mysleć pozytywnie.

Jeżyk gratulacje!!!!!:-)

reklama
Agi,może jeszcze za wcześnie,nie martw się na razie:tak:
Serduszko widać 21 dni po zapłodnieniu,u mnie wychodziło 6 tyg.5 dni.

Do góry