reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesc dziewczyny,jestem na tym blogu po raz pierwszy i chcialabym sie do was przylaczyc. Moj ANIOLEK odszedl od nas w czerwcu '08 bylam wowczas w 11t.c i wiem ze rozumiecie przez co przeszlam Jednak dosyc szybko sie pozbieralam,nie zapomnialam i nigdy nie zapomne ale chcialam byc dzielana W tej chwili jestem w 19t.c i dzien w ktorym zobaczylam bijace serduszko mojego malenstwa byl jednym z piekniejszych w moim zyciu teraz kazdy,nawet malenki ruch jest dla mnie olbrzymim szczesciem Z poczatku strasznie sie balam ze znowu moze mi sie przytrafic to samo,duzo na ten temat czytalam i zaczelam sie modlic.W 8t.c zaczely mi sie plamienia trwalo to ponad tydzien,plakalam codziennie i modlilam sie o cud-poskutkowalo :-) pozniej bylo usg i tydzien euforii Po tygodniu znowu zaczelam sie bac,jak mnie zaczynalo cos bolec to zaraz panika i chcialam jechac do szpitala,jak nie bolalo to tez bylo zle bo myslalam ze to juz koniec. Slabo spalam i niewiele jadlam,zaczely sie klotnie z partnerem no i znalazlam BB :szok: dziewczyny wiele mi pomogly,szczegolnie wsparcie i otucha ale takze dowiedzialam sie ze bardzo tanio moge kupic aparat dzieki ktoremu moge sluchac serduszka mojego malenstwa Dzien w ktorym kurier przyniosl mi do domu ten aparacik byl przelomem Przez pierwszych kilka dni lezalam jak nawiedzona ze sluchawkami na uszach i sluchalam mojego malenstwa-cudowne uczucie :tak::tak: polecam wszystkim dziewczynom ktore tak jak ja sa panikarami :-D akurat ten aparacik ktory ja mam mozna stosowac juz od 12t.c.
pozdrawiam!!

reklama
Ja myślę, że lepiej trochę poczekać ze staraniami, może niekoniecznie rok, ale kilka miesięcy na pewno.
To za duże obciążenie dla organizmu, ciąża, poronienie, zabieg, regeneracja i nagle znowu ciąża, ciało może niewydolić.
A z drugiej strony kobitki przecież zachodzą bardzo szybko po poronieniu 'niechcący' i rodzą zdrowe bobaski :-)

Intuicji trzeba się słuchać TEŻ.

P.S.
Brakowało mi bólu menstruacyjnego....?!?
TO TERAZ MAM.
Taki, że ledwo żyję, tak to na pewno jest miesiączka.
Teraz już wierzę.
:-D
Tylko niech mnie przestanie skręcać :tak::wściekła/y::-p

Mogę wziąć jakieś rozkurczowe tabletki?

Ooooo jeny, ale boli :sorry2:

dziewczyny z tym czekaniem to jest roznie,lekarz w anglii powiedzial mi ze moge sie od razu starac o dzidziusia,ale kolezanka z Polski ktira tez poronila powiedziala ze lepiej odczekac az sie "okres" unormuje no i ja przez 3miesiace uwazalam a po tym okresie stwierdzilismy z partnerem ze to juz czas,oboje bylismy na to gotowi :tak:

mojadzidzia GRATULUJĘ BOBASKA I TRZYMAM KCIUKI ABY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE :tak:
Super pomysł z tymi słuchawkami. Pisz nam tutaj jak dalej przebiega ciąża i czas tak minie, że zaraz będziesz bicie serduszka czuła w swoich ramionach :-)
Jesteś kolejnym dowodem na to, że wszystko może się ułożyć.

Witam dziewczynki...

Słodziutka listę podpisuję, bo od dzisiaj wolne mam;-)

Aga irl kciuki zaciśnięte za egzamin.Mam nadzieję,że się uda.Powodzenia

Selenko ja też proszę o zdjęcie w ogrodniczkach:-)Napewno będziesz ślicznie wyglądała:-)

Sonita gratuluję 1 @.Niewiarygodne jak ona cieszy;-) Ja wczoraj skończyłam 3 @ po mojej stracie...

Niusia miłej podróży

Mireczko zdjęcie cudne

Alutka trzymam kciuki za wyniki twojego M. Napewno będą dobre...A co do pracy i staranek myślę,że podejmiesz właściwą dla siebie decyzję...Będzie dobrze

Gabi pozdrawiam i trzymam za was kciuki.

Sonita jak nie umiesz wytrzymac z bólu to weź tabletki np Nospe .... Jednak nie wiem czy mozesz ja dawałam rade bez tabletek.

Mojadzidzia ....... miło ze napisałas, Ten aparat to zapewne bedzie dobry sprzet dla kazdej z Nas zwlaszcza ze po poronieniu kazda z Nas sie boi.

Carri co u ciebie?Humorek nadal dobry:-D

Mojadzidzia witam cieplutko.Faktycznie dobry pomysł z tym aparatem...

Enka słoneczko przykro, że @ przylazła...Ale już niedługo będziesz miała swoją fasolkę zobaczysz...Trzymam kcidki

Wróbelku to musi być cudowne uczucie jak dzidzia tak fika:-D

reklama
U mnie dobrze.Humor dopisuje;-)Teraz siedzę i się lenię, bo mam wolne. Mam chrześniaka w domku, ale wieczorkiem ucieka ode mnie do siebie do domku.

Pozdrawiam

Do góry