reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Selena ja jestem w trakcie poszukiwań dobrego lekarza. Zabieg miałam na Brochowie i nie wspominam tego dobrze, m.in. usłyszałam że nie mam za czym płakać bo zostały same farfocle w macicy...
Jak mnie takie teksty wnerwiaja, grrr, mi też pewien lekarz powiedział coś nie przyjemnego i powiedziałam, ze do tego szpitala to mnie już nikt nawet wołami nie zaciągnie!!!!
A teraz z innej beczki, to ja dzisiaj rano :-)
Zobacz załącznik 113895
Hanka3450
MIKOŁAJ[*]02-01-2009 41tc
Dziewczyny ja oszaleję. Byłam dzisiaj u mojego gina i okazało się, że jutro mam owulację a ja byłam przekonana, że już miałam i zaszaleliśmy wczoraj z moim M. A lekarz mi przed badaniem tłumaczył, żeby odczekać z ciążą co najmniej 3 miesiące a najlepiej 6 bo wcześniej to niebezpieczne itp. I teraz będę czekać jak nastolatka na @ bo chociaż najbardziej na świecie pragnę zafasolkować to tak mnie nastraszył, że już wolę trochę odczekać niż gdyby znów miało się coś stać.
Silvii Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Mam nadzieję, że 16 usłyszysz same dobre wiadomości.
Koti bardzo współczuję, że Cię tak potraktowano. Ja miałam szczęście w tym całym nieszczęściu i trafiłam na na prawdę wspaniałych ludzi w szpitalu ( klinika św.Rodziny w Poznaniu) którzy pomogli nam przetrwać poród i pomagali jak mogli. Taktowni, mili, współczujący. Życzyłabym każdej kobiecie, żeby mogła rodzić z takimi ludźmi. Tylko zdrowego dzieciaczka do tego sielskiego obrazka brakowało
Silvii Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Mam nadzieję, że 16 usłyszysz same dobre wiadomości.
Koti bardzo współczuję, że Cię tak potraktowano. Ja miałam szczęście w tym całym nieszczęściu i trafiłam na na prawdę wspaniałych ludzi w szpitalu ( klinika św.Rodziny w Poznaniu) którzy pomogli nam przetrwać poród i pomagali jak mogli. Taktowni, mili, współczujący. Życzyłabym każdej kobiecie, żeby mogła rodzić z takimi ludźmi. Tylko zdrowego dzieciaczka do tego sielskiego obrazka brakowało
Poczytałam Was troszkę,ale poodpisywać nie dam rady.
Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa.
Trzymam za Was wszystkie kciuki,pamiętajcie !!!
Witam nowe koleżanki,choć bardzo smutno,że tutaj:-(
Hanka,Twoja historia szczególnie mnie poruszyła,przypomina,że nie ma "bezpiecznego" etapu w ciąży:-(
Buziaki.postaram się wpadać częściej.Papapa.
Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa.
Trzymam za Was wszystkie kciuki,pamiętajcie !!!
Witam nowe koleżanki,choć bardzo smutno,że tutaj:-(
Hanka,Twoja historia szczególnie mnie poruszyła,przypomina,że nie ma "bezpiecznego" etapu w ciąży:-(
Buziaki.postaram się wpadać częściej.Papapa.
Dzień dobry kobitki!
Wczoraj pisałam, że się martwię o miesiączkę, że minął miesiąc...
A wieczorem zaczęłam plamić jak podczas @, ucieszyłam się jak głupia :-)
Tylko zastanawia mnie, że nie jest ona obfita, ani nie towarzyły mi żadne bóle...
Teraz nie wiem, czy to @, czy krwawienie z innego powodu.
Tak bardzo chciałabym, aby wszystko już było dobrze...
Sonita, u mnie tez pierwsza @ byla baaardzo skapa, a bole przedmiesiaczkowe odeszly jakby reka odjal. Ja juz jestem o dwoch @ od zabiegu i obydwie byly niezbyt obfite. Wczesniej zawsze piersi mi rozsadzalo z bolu, o brzuszku juz nie wspmne jak bolal, a teraz nic, zadnego znaku ze sie @ zbliza
Mama mi mowila, ze u niej po porodzie wszystkie bole przedmiesiaczkowe zniknely, moze wiec u nas tez o to chodzi, mimo ze ciazy nie donosilysmy do konca?
Miroslava1979 ja też chcę takie brzucho Śliczne
reklama
Hanka, ja to o Was nie moge przestac myslec.
W takich chwilach dobija mnie bezradnosc, bo chcialo by sie jakos pomoc, cos zrobic lub chociaz powiedziec, zeby odrobinke zalagodzic bol.
Modle sie za Waszego Aniolka i za Was, abyscie znalezli w sobie wystarczajaco sily i wiary i aby usmiechnelo sie do Was szczescie.
Nie wiem czy slyszalas o takiej stronce. Mozna tu znalezc wiele cennych porad, min o tym jak pomoc najmlodszym przetrwac zalobe. Mam nadzieje ze choc troszke sie przyda: Poronienie - informacje dla Ciebie
W takich chwilach dobija mnie bezradnosc, bo chcialo by sie jakos pomoc, cos zrobic lub chociaz powiedziec, zeby odrobinke zalagodzic bol.
Modle sie za Waszego Aniolka i za Was, abyscie znalezli w sobie wystarczajaco sily i wiary i aby usmiechnelo sie do Was szczescie.
Nie wiem czy slyszalas o takiej stronce. Mozna tu znalezc wiele cennych porad, min o tym jak pomoc najmlodszym przetrwac zalobe. Mam nadzieje ze choc troszke sie przyda: Poronienie - informacje dla Ciebie