reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam kobitki ja juz spakowana byla u fryca ;-) obiadek zrobiony teraz kompu kompu i lece ale sie denerwuje w sumie sama nie wiem czym , nakupowałam małemu ciuszkow ciotka oszalała:szok::rofl2: ale co tam traktuje go jak swoje :-)
dalej chrychlam do tego mam zawroty głowy wiec jest wesoło świat wiruje ;-)

miruś ale śliczny brzusio jeszcze troszke i bedziesz sie rozpakowywac kochana :-)
buziam wszystki zajze pozniej
Gabi słonoko nie nerwuj sie ja kciuki mam caly czas zacisniete wiec musi byc dobrze :-)

reklama
hejka
ja na chwilke tylko
mircia piekny brzuszek:):):)
reszte pozdrawiam bardzo serdecznie i prosze o zacisniecie kciukow o 19 bo mam dzis znow egzamin na licencje:)
papatki
ps.z rodzicami nie jest zle.......:)

Witam w koncu nadrobilam zaległosci przez ten weekend nie ukrywam ale popisalsicie duuuuzo.....

Anesto jeszcze troszke i meta bedzie ... zapewne wszystko bedzie dobrze przy porodzie ..... Niezamartwiaj sie tym ;-) A tak apropo sliczny suwaczek masz:-)

Mirka ja ty bosko wyglasz !!!!!!! A ten brzusio .......... cuuudowny !!!!:-)

Pati mam nadzieje ze te krwawienie u Ciebie to nic złego i juz Ci minelo.A tak wogóle to nie mozesz wyobrazac sobie ze z Toba bedzie cos źle ze dzieci nie bedziesz mogla miec.... :-(
Tak nie mozna myslec!!!!! Nie smutaj sie i zacznij patrzec pozytywnie ....prosze:-(

Sonita no no te zdjecia z tej kampani Aids .....troszke mnie zszokowały skad ty je wynalazłas? A co do miesiaczki widzisz ....na zapas sie martwiłas:-)

Alicja suwaczek odliczony do Twojego slubu mknie do przodu jak szalony... A meza nie zabijaj jak wrocisz bo z kim staniesz pózniej na slubnym kobiercu;-)

Wrobelek dzieki za fluidki złapałam ich mnostwo i tak bede je narazie gromadzic do wakacji :tak: No i nie moge sie doczekac srody i Twoich wiesci od lekarza a i moze jakiejs fotki....:-)

Malutka tak bardzo mi przykro ze i ty straciłas swoje dzieciatko :-(.....Mi lekarz powiedział ze moge sie najwczesniej starac po 6 miesiacach.

Enko nie smutaj sie z powodu miesiaczki .....Tule Cie kochana Wierze ze nastepnym razem sie uda.... Głowa do góry!

Alutka jak wyniki meża? Mam nadzieje ze sa dobre ....

Kingus i jak tam wyniki betki?

Karolka na kazdego przyjdzie czas.... nie mozesz mówic ze ty dzidzi nie bedziesz miała ....... Nie mozna tak myslec!!!! Tak jak Pati ....ehh kochane gdzie WASZA nadzieja....?

Mała i jak miesiaczka przylazła?

Dlaczego tak miło ze o Nas pamietasz :)

Silvii długo Cie nie było...... Trzymam kciuki by było dobrze .... Oj ten tydzien bedzie dla Ciebie cholernie ciezki Wierze jak sie czujesz , jak sie denerwujesz ... Moze lepiej isc do innego lekarza ? Modle sie by wszystko dobrze sie skonczyło

Selenko ubierz ogrodniczki, zrób zdjecie i poakz Nam fotke :tak: OJ wierze Ci ze te ruchy sa cudowne !!!

Aga 28 bedzie dobrze u lekarza , po co sie martwisz na zapas;-)

SZafirek oj nie przepracuj sie :)

Koti widze ze juz wkrótce zostaniesz mężatka ......

Aga Irl jak tam u Ciebie?

Also jak sie dzis czujesz? Tule Cie z całego serducha ...

Haniu ..... Twojemu synusiowi (*).... Wierze ze Ci ciezko:-(

Jezyk nie moge sie doczekac informacji od Ciebie ze urodziłas:-) Trzym kciuki bys miała lekki poród:-)

Słodziutka dobrze ze humorek wraca do Ciebie;-)

Malutka, Koti przytulam mocno

A wieczorem zaczęłam plamić jak podczas @, ucieszyłam się jak głupia :-)
Super. I co rozkręciła się?

Silvii trzeba być dobrej myśli, trzymam kciuki żeby było dobrze.

ten Pajac czyt. moj M wylaczyl mi rano budzik i njie pojechalam do domu a tam mialam umowiona przymiarke makijaz i wlosy jestem taka wsciekla ze szoka jak przyjade to go zabije !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oj nie bij za mocno.

Własnie sobie kupiłam ogrodniczki na allegro,nowe Mothercare. nie byłam przekonana do tego typu spodni, ale mój mąż ma świra na moim punkcie w ciąży ( pierwszy raz 16 lat temu) i zawsze błaga mnie o takie ogrodniczki więc...mu ulegam. Czego nie robi się z miłości.:-D
Jakieś zdjęcia prosimy:tak:

Kinguś cały czas czekam na Twoje wyniki bety i jestem dobrej myśli;-);-);-)

Kingus i jak tam wyniki betki?

Po wyniki idę na 17 po 18 będę to napiszę co i jak, strasznie się denerwuje:no:

A teraz z innej beczki, to ja dzisiaj rano :-)
Zobacz załącznik 113895
Ślicznie:-)

reszte pozdrawiam bardzo serdecznie i prosze o zacisniecie kciukow o 19 bo mam dzis znow egzamin na licencje:)
Kciuki zaciśnięte :tak::tak::tak::tak:

@ ROZKRĘCIŁA SIĘ :-):-):-):-):-):-):-):-)

Ja nie miałam w sumie dużych dolegliwości przed miesiączką, czasem troszkę pobolewał mnie brzusio, czasem mocniej.

Jestem taka zadowolona, że mój organizm tak zgrabnie sobie poradził :-):-)
Aż się zaczęłam zastanawiać nad forum babyboom i ono chyba ma jakąś magię w sobie, bo jak zaczęłam bać się o brak miesiączki i wyżaliłam się Wam, to wieczorem przyszła, teraz jak zastanawiałam się czemu nie ma żadnych objawów, zaczęłam sprzątać w domku i pach! Typowy ból menstruacyjny ćmi mnie cały czas :-)

Kurcze dziwne to życie, strata dzieciątka to tragedia, potem kolejne i kolejne obawy, aż w końcu kobieta cieszy się na miesiączkę, którą miała już setki raz w życiu.

ACH!

Oj Kinga jeszcze troche czasu Cały czas trzymam kciuki :tak:

Sonita tez wydaje mi sie ze te forum to "cos" .... Trudno mi okreslic co. Tutaj znalazłam sie dzieki Mirce ktora mnie zachecila do przyjscia tutaj i wiesz jestem jej ogromnie wdzieczna za to , bo sama bym tutaj raczej nie trafiła....

Pozdrawiam z pracy.....

Sonita to już tak jest że ta pierwsza @ cieszy........ chyba jak nigdy dotąd:tak:

Aga kciuki będą napewno zaciśnięte

Wyniki mojego M obejrzę dopiero wieczorkiem po pracy..... też jestem strasznie ciekawa...... ale dostałam w pracy super propozycję i nie wiem co robić bo staranka będę musiała znowu odwlec w czasie........ zawsze coś mi wyskoczy ale zdaję sobie sprawę że taka propozycja już w życiu mi się nie trafi

Mircia piękny brzusio:-)

spadam popracować

buziaczki dla wszystkich

reklama
Alutka no to teraz bedziesz miala dylemat..... Tylko ty wiesz co zrobić.... Jak masz siłe i dasz rady to poczekaj ze starankami......

Do góry