reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Eh...co tam wiele pisać.....u mnie stara bieda...brak humoru,sporo stresów....nie chce mi się uzalać znowu.....ale najwazniejsze ze to chyba jeszcze nie dołek....pogoda dziś była bardzo ładna,świeciło słonko więc jakos troszke cieplej na duszyczce się zrobiło....
Jakoś brnę powolutku do przodu.....
Uciekam ....pa,pewnie zajrzę póżniej......

Ostatnia edycja:
reklama
Szkoda ze masz brak humorku :-( Wole jak sie usmiechasz i zaraz tym usmiechem innych.....
A tak na marginesie te forum jest po to by sie miedzy innymi uzalac, pisac o smutkach, wyplakiwac sie

nie będę dzisiaj pisac bo mój mężulek sie domaga uwagi ;) wierzę że ze mną będzie wszystko w porządku, dostałam te same tabletki anty które kiedys brałam i wiem że po nich się dobrze czułam tylko nie wiem jak się będę czuła po tej podwójnej dawce... zobaczymy
Ps Carri ten gin nie bierze już tak jak ty pisałaś mnie skasował na 150 zl (90 zl wizyta + 60 zł usg)
aha i jeszcze jedna rzecz się dowiedziałam że po pierwsze nie było to puste jajo płodowe- pokazałam mu zdjecia z usg ciąży i to był już zarodek tyle że zatrzymal się w rozwoju ;-(, no i jeszcze jedna rzecz, jak pierwszy raz byłam u gina w ciazy to miałam taka pusta przestrzen w jajniku postraszyl mnie ze to ciaza pozamaciczna, a na drugiej wizycie jak dalej bylo to samo to mnie zbyl i powiedzial ze to nic takiego, a teraz sie okazuje ze to jest torbiel chyba ze to jest nowa torbiel ale nie wiem czy tak moze byc bo to na tym samym jajniku ale nie jest duza jak dobrze pamietam to 2,5/4 cm hormony powinny sprawic ze sie whlonie

zdjęc koszatniczek narazie nie wstawie bo nie chce niepokoic mlodej mamci no ale dopuszcza mnie do nich, nie gryzie jak je dotknę paluszkiem :) może któraś z was zechce takiego malucha zaadoptowac? byłabym wdzieczna jakby któraś się zgłosiła bo same wiecie jakie są warunki w zoologach :-(

miłego wieczorku, kinguś trzymam kciuki, pixela super brzuszek

witam was
właśnie wrócilam od lekarza :-( nie jest dobrze :-(
Mam nadzieje, że leki pomogą.

czesc dziewczynki, mój brzuszek juz odrobinke widać, naprawdę :-) robi sie taka mala pileczka heheh a wczoraj zaczelam 21tc
Brzusio śliczny.

Beta 905 ale ginka kazała podejść z dystansem, dziś w śluzie zobaczyłam nitkę krwi. Na usg widać tylko pęcherzyk ciążowy 4 mm, w czwartek idę zobaczyć czy coś urósł.
Bardzo Was proszę o kciuki i modlitwę.
Boję się ale muszę być spokojna :zawstydzona/y:

trzymam kciuki i się modle za was kinga, będzie dobrze, nie stresuj się i odpoczywaj teraz oglądaj sobie filmiki zeby duzo lerzec :)

Pati to troche duzo wział nie wiedzialam ze stawki podniósl ale dzieki za informacje przydadza sie. Widze ze lekarz jest dobry , kompetentny . Ciesze sie bo ja tez do niego bede chodzic..... NAPEWNO bedzie wszystko dobrze Bede trzymac kciuki

tak na marginesie to nie wiem czy wiecie ale badania ginekologiczne dowcipne moze szkodzic w ciazy wiec nie spieszcie sie tak z wizytami. ja sie dowiedzialam ze najlepiej isc w 9 tygodniu bo wtedy dzidzia juz powinna byc dosyc silna no i powinno juz widac serduszko :) a wczesniejsze badania sa tylko dla zaspokojenia naszej niecierpliwosci. ja nastepnym razem postaram sie byc tą cierpliwą ale nie wiem czy mi się to uda

Kinguś ja czułam przez skórę że będzie dobra betka u Ciebie. Trzymam mocno kciuki i wierzę że sę uda.:tak::tak::tak:

Kiniuś 3 mam bardzo mocno kciuki bedzie dobrze kochana zobaczysz
Agunia Aj odpedzam zle smutki usmiechij sie kochana wszystko bedzie dobrze ze juz zrobilas to o czym rozmawilaysmy ;-)
Agunia Irl no i po co byly te nerwy ???
Słodziutka gdzie Ty :-(
Pati wysztko sie ulozy zobaczysz :-D
Pixellko ale slodki masz ten brzusio :rofl2:
a Mircia to jakby balonik polknela :-p:-p:-p ale jeszcze ttroche i bedziemy świętować rozpakowanie :rofl2:
juz jestem od 17 w domku :rofl2: zawsze po podruz chce mnie sie spac wiec zaraz walne w kimono :-D

reklama
to czy lekarz jest kompetentny to nie wiem, wydaje sie ze tak, ale przekonam sie jak wiecej wizyt u niego zalicze, wedlug mnie i tak kazdy naciaga na kase ile tylko moze, a jak cos sie zaczyna dziac to juz go to nie obchodzi... zapomniałam zapytac sie go w jakim szpitalu pracuje i czy w ogole pracuje bo wkoncu przyjmuje od 9-19 wiec nie wiem czy on nie przyjmuje tylko prywatnie

Do góry