nie będę dzisiaj pisac bo mój mężulek sie domaga uwagi
wierzę że ze mną będzie wszystko w porządku, dostałam te same tabletki anty które kiedys brałam i wiem że po nich się dobrze czułam tylko nie wiem jak się będę czuła po tej podwójnej dawce... zobaczymy
Ps Carri ten gin nie bierze już tak jak ty pisałaś mnie skasował na 150 zl (90 zl wizyta + 60 zł usg)
aha i jeszcze jedna rzecz się dowiedziałam że po pierwsze nie było to puste jajo płodowe- pokazałam mu zdjecia z usg ciąży i to był już zarodek tyle że zatrzymal się w rozwoju ;-(, no i jeszcze jedna rzecz, jak pierwszy raz byłam u gina w ciazy to miałam taka pusta przestrzen w jajniku postraszyl mnie ze to ciaza pozamaciczna, a na drugiej wizycie jak dalej bylo to samo to mnie zbyl i powiedzial ze to nic takiego, a teraz sie okazuje ze to jest torbiel chyba ze to jest nowa torbiel ale nie wiem czy tak moze byc bo to na tym samym jajniku ale nie jest duza jak dobrze pamietam to 2,5/4 cm hormony powinny sprawic ze sie whlonie
zdjęc koszatniczek narazie nie wstawie bo nie chce niepokoic mlodej mamci no ale dopuszcza mnie do nich, nie gryzie jak je dotknę paluszkiem
może któraś z was zechce takiego malucha zaadoptowac? byłabym wdzieczna jakby któraś się zgłosiła bo same wiecie jakie są warunki w zoologach :-(
miłego wieczorku, kinguś trzymam kciuki, pixela super brzuszek