reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

A u mnie pomalutku.Maż w pracy takze mam czas na BB :-)
Humorek nadal mam dobry, mam nadzieje ze tak bedzie ciagle;-)
Zdrówko jak narazie dopisuje ale badanka trzeba porobic , dzis sie nie wyrobilam a miałam isc zrobic sobie cytologie...no cóz za tydzien trzeba mi bedzie pójść

reklama
witam was
właśnie wrócilam od lekarza :-( nie jest dobrze :-( przepisał mi tabletki atnykoncepcyjne bo niestety nie wyczyscili mnie dobrze, moze ten estrogen pomoze bo mam brac 2 tabletki na dzień, no i jeszcze antybiotyk. ale jak nic sie nie zmieni to musze miec ponownie zabieg :-(
to tyle na mój temat
jeszcze jedna wiadomośc koszatniczka w nocy urodziła 5 maluszków są słodkie i nie wiem jak ja sie z nimi rozstane :-(

Pati ojej .....Tule Cie kochana:-( Mam nadzieje ze bedzie dobrze . musisz wierzyc ze nie bedzie kolejnego zabiegu ...

czesc dziewczynki, mój brzuszek juz odrobinke widać, naprawdę :-) robi sie taka mala pileczka heheh a wczoraj zaczelam 21tc

No śliczny brzuszek Pixelko, zaraz wyskoczy na dobre:tak::tak::tak:
Pati.b trzymam kciuki żeby sie wszystko dobrze ułożyło.
Super że koszatniczka urodziła. Wstaw zdjęcia malutkich, napewno są śliczne.
Kinguś czekam na wiadomości.

Moje drogie informuję że nasza koleżanka Słodziutka przez chwilke nie będzie sie pojawiać na BB bo jej komp siadl. Oczywiscie myśli o każdej z Was i wszystkie gorąco pozdrawia.

Dziekuje Aga ze dałas znac informacje od Slodziutkiej ... Szkoda ze jej teraz nie bedzie. Prosze Cie pozdrow ja od Nas i powiedz jej ze bedziemy tesknic

Witajcie.....
Sonita....gratuluję pierwszej @.....oj pamiętam jak bardzo sie na nią czeka....mało bólu zyczę....
Mojadzidzia....witam,miło Cię poznac choć okoliczności niemiłe ale cieszę się ,ze nosisz pod serduszkiem Maleństwo....będzie dobrze trzymam kciuki....
Pati.b....kochana tulę Cię mocno...nie stresuj się proszę...mam nadzieję,że organizm sobie poradzi i nie trzeba będzie interweniować.....głowa do góry!
Carri.,Pyzunia..miło Was znowu "widzieć"....
Alutka....trudny wybór kochana.....
Hanka....Ciebie kochana tulę najmocniej...mam nadzieję,że powolutku wszystko się ułoży....to trudne ,wiem,ze łatwo mi sięmówi ale trzeba wierzyć,że wyjdzie słonko zza chmurek.....
Niusia....miłej podrózy...daj znać ....
Selenko...cieszę się,ze udało się znależć pomoc dla Taty,duzo zdrówka....
Edytko....proszę o czestsze wizyty u nas....buziole kochana....
Alicja....jak tam podróż.....?
Aga Ir....trzymam kciukasy za egzamin......
Also...tulę Cię z całych sił kochana,dobrze ze jestes z nami-znowu....
Kinguś....Ty wiesz co.....az kciuki mnie bolą.....
Marlena...gdzie się podziewasz......?
Gabi...kochana duuuuzo zdrówka....i lepszego nastroju.....
Jezyk,Anesto,Mordoklejko,Mirka.....juz nie wiele Wam zostało,zyczę szybkiego i lekkiego rozwiązania....
Sylwia....daj czasem znać jak się czujecie....pozdrawiam....
Pixelka...no no i brzusio rzeczywiście "wyskakuje".....
Dilajla,Guska,Szafirek,Sasetka,Iławianka,Wróbelek,Cyniczna,Mała,Allaa,
Kasiek(gdzie się "zgubiłaś),Karola,Beti,Daa,Malutka,Ozkane,Agi,Ona,
Ola oraz wszystkie niewymienione dziewczynki pozdrawiam bardzo ciepło.....

reklama
Do góry