reklama
agi28
a życie toczy się dalej
Cześć dziewczyny,
Ola kochana uważaj na siebie.
Wszystkie te badania mozna robić z krwi.
Syla badź dzielna i wracaj do nas szybko.
Carri ja tez dzisiaj miałam straszny sen, śniło mi się że mój gin powiedział mi że tym razem tez się nie udało i że juz nigdy nie będę mogła mieć dzieci. Oczywiście obudziłam się cała zaryczana i nie chce mi ten sen wyjść z głowy.
Mirka ty tez na siebie uważaj. Wiesz że ciężarówki są zawsze bardziej wywrotne niż osobówki
Słodziutka proszę wrócić do nas stanowczo się domagam!!!!!!!!
Wszystkie was pozdrawiam
Ola kochana uważaj na siebie.
Wszystkie te badania mozna robić z krwi.
Syla badź dzielna i wracaj do nas szybko.
Carri ja tez dzisiaj miałam straszny sen, śniło mi się że mój gin powiedział mi że tym razem tez się nie udało i że juz nigdy nie będę mogła mieć dzieci. Oczywiście obudziłam się cała zaryczana i nie chce mi ten sen wyjść z głowy.
Mirka ty tez na siebie uważaj. Wiesz że ciężarówki są zawsze bardziej wywrotne niż osobówki
Słodziutka proszę wrócić do nas stanowczo się domagam!!!!!!!!
Wszystkie was pozdrawiam
pyzuniagaj
Mama Aniołka i Martynki
Witam dziewczynki
Also kochana przykro mi ...modlę sie za twoją mamusie (*)(*)
Enka trzymam dzisiaj mocno kciuki
Also kochana przykro mi ...modlę sie za twoją mamusie (*)(*)
Enka trzymam dzisiaj mocno kciuki
pyzuniagaj
Mama Aniołka i Martynki
Ja pracuję teraz cały tydzień do niedzieli:-( Ale potem mam cały tydzień wolny pozdrawiam was gorąco dziewczynki
dzień dobry.
Wizyta wczoraj standardowa. Juz nie robią USG , bo już rzekomo nie ma potrzeby często, mam je więc dopiero 3 marca( genetyczne, połówkowe)w 22-24 tc. Zmierzył mi szyjkę ( 36 mm), sprawdził PH pochwy, zbadał. Dał zwolnienie i po wizycie.
Katar nadal męczy, ale nie zamęczy, jak to w reklamie STODAL( strasznie mnie ona irytuje).Idę oporządzić mieszkanko, bo choć małe to taki bałagan,że szkoda słów.
Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich.
Wizyta wczoraj standardowa. Juz nie robią USG , bo już rzekomo nie ma potrzeby często, mam je więc dopiero 3 marca( genetyczne, połówkowe)w 22-24 tc. Zmierzył mi szyjkę ( 36 mm), sprawdził PH pochwy, zbadał. Dał zwolnienie i po wizycie.
Katar nadal męczy, ale nie zamęczy, jak to w reklamie STODAL( strasznie mnie ona irytuje).Idę oporządzić mieszkanko, bo choć małe to taki bałagan,że szkoda słów.
Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich.
pyzuniagaj
Mama Aniołka i Martynki
Uciekam na pociąg do pracy...Życzę wam miłego dnia dziewczynki.Buziaki
reklama
Hanka3450
MIKOŁAJ[*]02-01-2009 41tc
Witam. Urodziłam Synka w 41 tygodniu ciąży. Był martwy. Udusił się pępowiną. Jak przyjechaliśmy z mężem do szpitala to Maleńki już nie żył i nic nie dało się zrobić. Codziennie o Nim myślę i nie wiem jak dalej żyć. Mój Maleńki Syneczek miał się urodzić i być z nami, tak bardzo na Niego czekaliśmy. Nie wyobrażam sobie nie mieć więcej dzieci, ale nie wiem jak mamy przeżyć następną ciążę po czymś takim? Jak nie oszaleć ze strachu? I jak nie oszaleć z bólu i tęsknoty za Moim Maleństwem bo czasem mi się wydaje, że za chwilę zwariuję, że nie wytrzymam już ani sekundy dłużej.