reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej:-( Załamamłam się, przy tych plamieniach e skrzepami wolałabym aby wynik był inny - dzisiaj rano dodzwoniłam się do labolatorium i:

betaHCG - 10,8 a progesteron 0,646 ng/ml.

Nie mogę się dodzwonić do lekarki.

Jutro znów zrobię betę... plamienia nie ustają...:-(

Magdalenko spokojnie napewno dodzwonisz sie dzisiaj do gin., a jak nie to sprobuj sie umówić na wizyte. trzymam za Ciebie kciukasy

Dziekuje Wróbelku, dobrze:tak::tak::tak:. Dziś mam dzień lenia, obiadu nie robie, bo został z wczoraj, posprzatane mam i poprane więc szperałam w necie. Zaraz poczytam sobie książkę, potem przyjdzie M i wybierzemy się na spacer. Troche mam juz dosc tego siedzenia w domu ale jak pomysle ze bym miala do pracy jeździc 50 km w jedna stronę to cieszę sie ogromnie ze moge spac do południa. Chcialabym już wiosne......

Magdalenka38, nie bardzo wiem co znaczą te wyniki.. hm.
Wróbelku, Ty będziesz miała za sobą remoncik a Ja mam przed sobą, w sierpniu, ale,że w innym mieszkanku niż będę mieszkać to jakoś dam radę. opiekunek mam już wiele więc oby było dobrze to się nie będę martwiła.
Alla, dobry pomysł z tym spacerem, ale u Mnie pogoda nie nastraja, rano było słoneczko a teraz deszcz pada, tez chcę wiosny!!!
Słodziutka u fryzjera siedzi, ciekawe co wyduma.
Mireczkowiem, że teraz to dzidzia tylko ma rosnąć a nie się rozwijać, ale miło jest na nią popatrzeć czasami. Mogłaby częściej zapukać do mamusi, to byłoby mi lżej. Moja córka wczoraj nieśmiało zagadneła,że wolałaby Magdusię niż Juleczkę. I co mam zrobić teraz?

reklama
Ja lubię imię Magda, wzięłam takie na bierzmowaniu. Więc może zmienię je dla Oli. Chcę aby wiedziała,że ma na to wpływ.

Do góry