reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej:-( Załamamłam się, przy tych plamieniach e skrzepami wolałabym aby wynik był inny - dzisiaj rano dodzwoniłam się do labolatorium i:

betaHCG - 10,8 a progesteron 0,646 ng/ml.

Nie mogę się dodzwonić do lekarki.

Jutro znów zrobię betę... plamienia nie ustają...:-(

Magdalenko spokojnie napewno dodzwonisz sie dzisiaj do gin., a jak nie to sprobuj sie umówić na wizyte. trzymam za Ciebie kciukasy

Dziekuje Wróbelku, dobrze:tak::tak::tak:. Dziś mam dzień lenia, obiadu nie robie, bo został z wczoraj, posprzatane mam i poprane więc szperałam w necie. Zaraz poczytam sobie książkę, potem przyjdzie M i wybierzemy się na spacer. Troche mam juz dosc tego siedzenia w domu ale jak pomysle ze bym miala do pracy jeździc 50 km w jedna stronę to cieszę sie ogromnie ze moge spac do południa. Chcialabym już wiosne......

Magdalenka38, nie bardzo wiem co znaczą te wyniki.. hm.
Wróbelku, Ty będziesz miała za sobą remoncik a Ja mam przed sobą, w sierpniu, ale,że w innym mieszkanku niż będę mieszkać to jakoś dam radę. opiekunek mam już wiele więc oby było dobrze to się nie będę martwiła.
Alla, dobry pomysł z tym spacerem, ale u Mnie pogoda nie nastraja, rano było słoneczko a teraz deszcz pada, tez chcę wiosny!!!
Słodziutka u fryzjera siedzi, ciekawe co wyduma.
Mireczkowiem, że teraz to dzidzia tylko ma rosnąć a nie się rozwijać, ale miło jest na nią popatrzeć czasami. Mogłaby częściej zapukać do mamusi, to byłoby mi lżej. Moja córka wczoraj nieśmiało zagadneła,że wolałaby Magdusię niż Juleczkę. I co mam zrobić teraz?

reklama
Ja lubię imię Magda, wzięłam takie na bierzmowaniu. Więc może zmienię je dla Oli. Chcę aby wiedziała,że ma na to wpływ.

Do góry