reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczynki Syla została w szpitalu cały czas podaja jej kroplówki biedna tak sie odwodniła 3mam kciuki żeby było wszystko dobrze z dzidziulką.
Jutro wystawiam aukcje na allegro i wstawie linka dla zainteresowanych ;-) popołudniu ide do lekarza jestem ciekawa jaki bedzie opis radiologa, co on tam wynajdzie w tych moich płucach :-( acha i wylot przeniesiony na 9 lutego bilet już jest to jestem spokojna :-) buziam wszystkie i pozdrawaim gorąco

reklama
Niusia....dziękujemy za wieści...pozdrów Sylunie ode mnie....ja równiez mocno trzymam kciuki za Nich.....
Ale masz fajnie z tym wylotem.....odpoczniesz sobie.....a po wizycie daj znac kochana co i jak.......
Kinguś,Enka....czekamy na wyniki tesciorków.....i trzymamy kciuki aby były dwie piękne kreseczki......
Edzia.....?

Spokojnie tu dziś było.....
Dobrej nocy i spokojnych snów./....

czesc dziewczyny
uff ale miałam akcje dzisia..
jechałam do pracy ja i moich dwóch kolegów i jechalismy kolo lasu i tam była bardzo oblodzona droga
no i wpadłam w poslizg,wjechałam w zaspe ani w przod ani w tył
z naprzeciwka jechał Pan,który z daleka mnie widział,ze stoje na jego pasie i tez zaczal hamowac,zaczeło go obracac i tylko patrzyłam jak walnie we mnie nic nie mogac zrobi ale na szczescie zatrzymał sie metr ode mnie ale mialam szczescie:-)
a kolega to wyszedł z auta na miekkich nózkach,ze hej

Dzien Dobry dziewczyny:-)

Wczoraj widze ze było spokojnie.....
Mam nadzieje ze Sylwia sie z dzidzia jakos trzymaja:-(....Wracaj do Zdrówka kochanie!!!!!!!!!!!!!!!!
Also pamietaj jestesmy przy Tobie..... badz dzielna:-(.....Tule Cie...... :-(
Ola ty ranny ptaszku , ale miałas dzis akcje , dobrze ze Wam sie nic nie stało - no cóz zima i trzeba byc teraz bardzo ostroznym.

POZDRAWIAM WSZYSTKICH I ZYCZE MILEGO CIEPLUTKIEGO DNIA

Ps.Ale miałam dziś sen...........:baffled:

cześć dziewczyny

Oj Ola ale miałaś szczęście:szok:.... dobrze że nic wam się nie stało, ale kolega chyba juz nie wsiądzie szybko z tobą do samochodu:-):-):-).... takich badań chyba nie robiłam, chyba bo już się pogubiłam....

Carri nie opowiesz????
Mój M też miał w nocy dziwny sen, budowaliśmy dom i on spadł z dachu..... masakra, chyba juz odechce mi się budowania.....

Niusia mam nadzieję że opis będzie dobry i parę leków i hop siup sobie polecisz:happy:, ale pamiętaj tam o nas....

Edytko ponoć remont skończyłaś.... gdzie się podziewasz słoneczko??????????

całuję was wszystkie i spadam do sklepu.....

oj Alutka kolega nie ma wyjscia,3 rok dojezdzamy razem ;-)
a to naprawde było trudne do opanowania,jechałam 40 /h to nie tak duzo a mimo to wpadłam w poslizg,no ale uff udało mi sie

No cóz dziewczyny sniło mi sie ze zostalam potracona przez samochód , biały kazdy detal zapamietalam.... Trałilam do szpitala ze złamanym udem , bardzo bolało .... Był to bardzo realstyczny sen....az strach mi gdzies wychodzic....

reklama
Do góry