reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczynki Syla została w szpitalu cały czas podaja jej kroplówki biedna tak sie odwodniła 3mam kciuki żeby było wszystko dobrze z dzidziulką.
Jutro wystawiam aukcje na allegro i wstawie linka dla zainteresowanych ;-) popołudniu ide do lekarza jestem ciekawa jaki bedzie opis radiologa, co on tam wynajdzie w tych moich płucach :-( acha i wylot przeniesiony na 9 lutego bilet już jest to jestem spokojna :-) buziam wszystkie i pozdrawaim gorąco

reklama
Niusia....dziękujemy za wieści...pozdrów Sylunie ode mnie....ja równiez mocno trzymam kciuki za Nich.....
Ale masz fajnie z tym wylotem.....odpoczniesz sobie.....a po wizycie daj znac kochana co i jak.......
Kinguś,Enka....czekamy na wyniki tesciorków.....i trzymamy kciuki aby były dwie piękne kreseczki......
Edzia.....?

Spokojnie tu dziś było.....
Dobrej nocy i spokojnych snów./....

czesc dziewczyny
uff ale miałam akcje dzisia..
jechałam do pracy ja i moich dwóch kolegów i jechalismy kolo lasu i tam była bardzo oblodzona droga
no i wpadłam w poslizg,wjechałam w zaspe ani w przod ani w tył
z naprzeciwka jechał Pan,który z daleka mnie widział,ze stoje na jego pasie i tez zaczal hamowac,zaczeło go obracac i tylko patrzyłam jak walnie we mnie nic nie mogac zrobi ale na szczescie zatrzymał sie metr ode mnie ale mialam szczescie:-)
a kolega to wyszedł z auta na miekkich nózkach,ze hej

Dzien Dobry dziewczyny:-)

Wczoraj widze ze było spokojnie.....
Mam nadzieje ze Sylwia sie z dzidzia jakos trzymaja:-(....Wracaj do Zdrówka kochanie!!!!!!!!!!!!!!!!
Also pamietaj jestesmy przy Tobie..... badz dzielna:-(.....Tule Cie...... :-(
Ola ty ranny ptaszku , ale miałas dzis akcje , dobrze ze Wam sie nic nie stało - no cóz zima i trzeba byc teraz bardzo ostroznym.

POZDRAWIAM WSZYSTKICH I ZYCZE MILEGO CIEPLUTKIEGO DNIA

Ps.Ale miałam dziś sen...........:baffled:

cześć dziewczyny

Oj Ola ale miałaś szczęście:szok:.... dobrze że nic wam się nie stało, ale kolega chyba juz nie wsiądzie szybko z tobą do samochodu:-):-):-).... takich badań chyba nie robiłam, chyba bo już się pogubiłam....

Carri nie opowiesz????
Mój M też miał w nocy dziwny sen, budowaliśmy dom i on spadł z dachu..... masakra, chyba juz odechce mi się budowania.....

Niusia mam nadzieję że opis będzie dobry i parę leków i hop siup sobie polecisz:happy:, ale pamiętaj tam o nas....

Edytko ponoć remont skończyłaś.... gdzie się podziewasz słoneczko??????????

całuję was wszystkie i spadam do sklepu.....

oj Alutka kolega nie ma wyjscia,3 rok dojezdzamy razem ;-)
a to naprawde było trudne do opanowania,jechałam 40 /h to nie tak duzo a mimo to wpadłam w poslizg,no ale uff udało mi sie

No cóz dziewczyny sniło mi sie ze zostalam potracona przez samochód , biały kazdy detal zapamietalam.... Trałilam do szpitala ze złamanym udem , bardzo bolało .... Był to bardzo realstyczny sen....az strach mi gdzies wychodzic....

reklama
Do góry