reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesc,ja 2 lata temu poronilam w 6 tyg.i lekarze mi powiedzieli jeszcze przed wynikami badan ze nie bedzie zadnego problemu z nastepna ciaza,noi staralismy sie zajsc w ciaze i bardzo szybko zaszlam,teraz jestem w 16 tyg.mam nadzieje ze wam tez sie uda.pozdrawiam

reklama
Dosia24 nie denerwuj sie i jesli cos Ciebie niepokoi to powinnas jechac do lekarza jesli nie masz takiej mozliwosci to do szpitala.Popros by zbadal Ciebie lekarz zrob to dla wlasnego spokoju. Napewo bedzie dobrze:)

Ja dzis zostałam wyciagnieta do kosciólka,ostatnio jakos moja wiara uleciała.Byłam na 11:30 hmm msza dla dzieci no wlasnie wszedzie matki z dziecmi a moje serduszko bardzo sie smuciło w pewnym momencie chciało mi sie krzyczec:(.No ale dzielnie wytrzymałam do konca ale wychodzac z koscioła cieszylam sie ze juz koniec.Ehhhh mam nadzieje ,ze niedzielka bedzie lepsza............:)

Zycze wszystkim mamusia milego dzionka:)

oj dziewczynki za bardzo sie boję isc do szpitala, boje sie ze mnie tam zostawia. mierze sobie temperaturke, jezeli bede miala stan podgoraczkowy to wtedy tam sie udam.
wziełam leki przeciwbolowe i jakos sie trzymam, jak coś to jutro odwiedze mojego gina.
juz zapomnialam jak to jest mieć @. przez te miesiece bylo mi tak dobrze bez niej. ach szkoda gadać.
zycze miłej niedzieli. buziaczki.

Cześć dziewczyny,

U mnie piękna, słoneczna pogoda, mogłoby być tylko trochę cieplej.

Dosia, jak Cię coś niepokoi to lepiej dryndnij do gina, żeby rozwiał Twoje wątpliwości.

Miroslava
, cieszę się, że spotkanie się udało.

Monika
, ja też byłam na mszy dla dzieci, która u nas też jest o 11:30. Ostatnio co raz częściej patrzę na te dzieciaki z takim zapytaniem czy ja kiedyś też będę je miała, bo wydaje mi się ostatnio to takie odległe i jakby nierealne. Ostatnie 2 tygodnie za długo spałam i byłam na późniejszej mszy, ale to nie to samo. Wolę jednak chodzić na tę dla dzieci.

Gabi, my też się zdecydowaliśmy na kupno większego mieszkania jak byłam po raz pierwszy w ciąży (maj 2007). Po poronieniu stwierdziliśmy, że skoro podjęliśmy taką decyzję to i tak kupujemy. W lutym dostaliśmy klucze, a tydzień później dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Niestety ciąża znowu obumarła;(. Cieszę się z tego mieszkania bardzo, ale to nie ta sama radość, bo będziemy w nim póki co mieszkać tylko we dwoje... Budzić się i patrzeć na pusty kąt, w którym miało stać łóżeczko. Staram się bardzo wierzyć w to, że jeszcze tam to łóżczeko stanie, ale czasami mi nie wychodzi.

Pozdrawiam Was wszystkie, chociaż nie wymieniam z imienia.

Dosia mam nadzieje że wszysto jest ok i nie denerwuj się proszę
Also nie smutaj się że będziecie sami mieszkać nim się obejrzysz to po mieszkanku będzie latać mała dzidzia zobaczysz :rofl2::-):-D:tak:

Wczoraj jeszcze sie martwiłam brakiem @ a dziś rano niespodzianka:szok::zawstydzona/y:;-)
Tylko że źle się czuję, boli mnie podbrzusze i @ jest bardziej obfita
Biorę nospę ale cały czas mnie też boli ale jest do wytrzymania
Mimo to cieszę się że dostałam @ bo już zaczęłam się martwić
Mam nadzieję że to oznacza że ogranizm wraca do normy

dilajla, witaj w klubie. u mnie to samo. wczoraj był bardzo obfity i ten potworny ból brzucha i do tego bóle krzyzowe.:wściekła/y: dzis nadal boli ale mniej leci:no:
dzis wziełam tylko 2 tabletki skopolanu i jakoś zyje, choc boje sie nocy.
pocieszmy sie ze wszystko wraca do normy, jeszcze kilka tylko takich wrednych @ i moze zniknie na całe 9 miesięcy.... ach byłoby super.
pozdrawiam

dosia wzięłam już nospe tabl przeciwbólowe i zamiast mniej boleć to boli mnie brzuch jeszcze mocniej i @ jest bardzo obfita:szok:
A Ty jak się czujesz??

Pozdrowienia dla wszystkich kobitek:rofl2:

Dosia24 i Dilajla hehe witajcie w klubie...ja mam juz tydzien i troszke a zawsze mialam 5 dni.Ehhh boli jak cholerka(brzusiu,krzyzu) Jak mowiła dosia jeszcze kilka takich i beda staranka wiec ciesz sie bardzo ,ze ja mam:):):):):)
Also wiesz msza byla naprawde super o osoba watpiacych a wiec i o mnie.Kolo mnie usiadła kobieta z dzieciatkiem bylo takie malutki i cudowne nie moglam przestac na nie patrzec mialam ochote je przytulic ale zarazem czułam wielka gorycz i bol.Jak wyszłam z kosciola poczułam ulge....głupie prawda?????????

reklama
Monika, to wcale nie głupie. To normalne. Niektóre dzieci są takie kochane. Ja też tak czasami mam. Bardzo kocham dzieci i sama też strasznie chciałabym je mieć. No ale nic nie zrobimy, musimy poczekać. Dobrze, że coś wyniosłaś z tej mszy. Wiesz, ja zaraz po zabiegu miałam iść na 11:30 na msze, ale zaspałam. Też się trochę pokłóciłam z Panem Bogiem, że znowu ja i dlaczego i tak dalej. I poszłam na mszę i było takie kazanie jak dla mnie pisane, o cierpieniu, o tym, że jest ono częścią naszego życia. Wcale mnie to nie pociesza, bo wolałabym, żeby moje dzieci nie odeszły, ale wierze, że jeszcze zaświeci dla mnie słońce i dla nas wszystkich. W sumie to muszę przyznać, że jak jest mi źle to po mszy, szczególnie tej dla dzieci czuję się tak jakoś lepiej i jestem taka bardziej spokojna i pełna nadziei.

Dilajla, dzięki za słowa otuchy. Też mam nadzieję, że zanim się obejrzę to w naszym mieszkanku będzie biegał mały szkrab, a może nawet nie jeden. I będę je przytualć non stop.

Do góry