reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja dotalam rano o 9 Cytotec x5 a wieczorem o 20 mialam zabieg.

Przez to wszystko co dzis sie dzialo nie napisalam o moich pozostalych wynikach.
Moje nieszczesne żelazo co jeszcze nie dawno wynosilo 4 dzis wynosi 7,2 :tak: Pieknie sie wchlania, Morfologia- WSZYSTKO w normie. cukier troszke wysoki bo mam 5.69 a norma do 5,8

reklama
also...przykro że musiałaś tu dołączyc....u minie oststnie poronienie wyglądało podobnie jak u ciebie. z tym ze ja dostałam tylko jedną tablektę na rozszerzenie szyjki poniewaz jestem uczulona na wiele leków wiec dostałam mniej uczulający a mocny...

dilajla...nie myśl o tym że poronienie to twoja wina, alno wina twojego organizmu..to nie tak...ja w ten sposób nabawiłam sie takich stresów ze budziłam sie w nocy zlana potem...teraz mineło, co nie znaczy ze o tym nie myśle

cyprysikowa....moze tak jak gabi sugeruje to były inne jednostki

całą resztą pozdrawim i sciskam ciepło

zajrze do was dopiero w niedziele wieczorem bo jutro wesele a w sobote i niedziele jutrzejszy pan młody i moj mąz jadą sie poscigac na quadach na poligonie! eliminacje country corss!! ale sie cziesze! zawsze jestem ekipą tachniczna i zapeniam kanapki-odpowiedzialna funkcja co???:-):-):-)

całuski

Hej,witam nową koleżankę,trzymaj się kochana.
Cyprysiowa:-)
Ja nie miałam żadnych tabletek,tylko zabieg w narkozie.
Pa.

Modroklejka, udanej zabawy na weselu, i nie przejmuj się, ze ludzie będą gadać i patrzeć, a jak będą o coś pytać, to mów, że nie masz ochoty o tym rozmawiać i koniec!!! Ciesz się szczęściem modej pary, a te kanapeczki... to faktycznie odpowiedzialna funkcja, bo facet głodny, to facet zły, więc karm ich dobrze:-D

mirka...dzieki.
a ze facet głodny to zły to wiem...hihi ja bede miała na głowie dwóch zmeczonych obłoconych i pewnie bez pucharu, bo konkurencja spora a wiec i bardzo złych facetów wiec kanapek zrobie duzo!!!

Wogóle to mam wysypkę od przedwczoraj. Na klatce piersiowej i pepku. Nie wiem czy to ma związek z zabiegiem, który miałam równo tydzień temu

dziewczynki odebrałam wyniki tsh. mam 6,68 gdzie norma to 4. czy to oznacza ze mam niedoczynność tarczycy??? czy znalazłam powód mojej straty?
czesc dosiu!! z tego co wiem to taki wynik świadczy o niedoczynnosci tarczycy . ja równiez miałam podobny wynik i mam niedoczynnosc teraz jestem na tabletkach i juz po miesiacu wynik sie unormował. jak ma sie problemy z tarczyca to niestety dochodzi czesto do poronien. u mnie tez lekarz stwierdził ze prawdopodobnie powodem moich dwoch poroniem była ta tarczyca...
ale szybko mozna to unormować!!!! takze głowa do góry!!! powodzenia!!!! pozdrawiam pa,pa

moje aniołki +25 czerwiec 2005 (12tc)
+ 17 sierpień 2007 (12tc)

reklama
Mordoklejka baw się dobrze i postaraj się zapomnieć o wszystkim co złe i niedobre, myśl pozytywnie i nie przejmuj się gadaniem innych

Ściskam wszystkie mamusie aniołków i miłego wieczorka życzę
buziaki do jutra:rofl2:

Do góry