reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@KatJak gratulacje! Zdrówka dla Was! 🥰

U mnie święta minęły bez @, choć miała się zjawić 25.12. W tym dniu test z rana robiony - biel 🤷🏻‍♀️Dziś znów zrobiłam test, dla pewności tylko i jest druga kreska... powinnam się cieszyć, ale już mam wyrzuty sumienia, bo będąc przekonana ze ciąży nie ma wypiłam w święta jakieś wino, a poza tym martwię się ze dopiero teraz kreska się pojawiła i nie jest super mocna 🤷🏻‍♀️ Zbieram się zaraz i jadę na betę, no i od dziś raczej zacznę kłucie clexanem.

reklama
@KatJak gratulacje! Zdrówka dla Was! 🥰

U mnie święta minęły bez @, choć miała się zjawić 25.12. W tym dniu test z rana robiony - biel 🤷🏻‍♀️Dziś znów zrobiłam test, dla pewności tylko i jest druga kreska... powinnam się cieszyć, ale już mam wyrzuty sumienia, bo będąc przekonana ze ciąży nie ma wypiłam w święta jakieś wino, a poza tym martwię się ze dopiero teraz kreska się pojawiła i nie jest super mocna 🤷🏻‍♀️ Zbieram się zaraz i jadę na betę, no i od dziś raczej zacznę kłucie clexanem.
Nie ma co mieć wyrzutów, dużo kobiet dopiero po spóźniającym się @ wie, że jest w ciąży i zaczyna dbać o siebie bardziej 😘
Trzymam kciuki za betę

Dziewczyny, może pomożecie 10.11 zabieg 17.12 miesiączka, lało się ze mnie ze dwa dni, potem prawie nic i do dziś śluz zabarwiony krwią... Czy to normalne po poronieniu?

Druga sprawa to witaminy - od dziś mam prena care z alliness plus magnez z soligros chyba. Myślę nad NAC. Muszę jeszcze jakiś jod - co polecacie? Zastanawiam się na flora Dix też bo u mnie hemoglobina i żelazo zawsze średnio. Co myślicie?

@Mamafasolki Ja pierwszy okres miałam bardziej obfity niż krwawienie zaraz po zabiegu. także moim zdaniem to normalne. A co do żelaza - to lepiej oddzielnie brać, by lepiej się wchłaniało (niż te w preparatach wielowitaminowych).

@KatJak Jak się czujesz??? Toż to już kawał chłopa! Będziesz miała co nosić! Udało się urodzić SN??

@Mamafasolki Ja pierwszy okres miałam bardziej obfity niż krwawienie zaraz po zabiegu. także moim zdaniem to normalne. A co do żelaza - to lepiej oddzielnie brać, by lepiej się wchłaniało (niż te w preparatach wielowitaminowych).

@KatJak Jak się czujesz??? Toż to już kawał chłopa! Będziesz miała co nosić! Udało się urodzić SN??
Czuje się względnie ok, oczywiście boli wszystko ale udało się SN chociaż w trakcie sądziłam że się nie da ... Nie wiem jak przeżyłam ;)

Dziękuję bardzo za gratulacje ❤️

reklama
Do góry