Przywitam się i ja, jestem pierwszy dzień po szpitalu, poronienie zatrzymane, obyło się bez zabiegu. Zaglądam m.in. na to forum bo trochę lżej dzięki Waszym podobnym historiom ułozyć sobie w głowie to wszystko. Życzę Nam wszystkim super babkom żebyśmy opowiadały już tylko o dobrych wydarzeniach
reklama
Smaily
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro. Późne straty są bardzo trudne. Mam nadzieję, że nasz wsparcie w mężu.Dziękuję Dziewczyny❤
Cięzko jest, mam nadzieje, ze czas szybko zleci, ze wyniki potwierdzą tylko infekcje, ktora spowodowała skrócenie szyjki i nie beda to głębsze problemy...
Od przyszlego tyg. zaczynam dzialac i latac po lekarzach...
Problemy ze skracaniem szyjki mogą nie mieć podłoża infekcyjnego. Najgorsze, że kobieta nie czuje, ze cokolwiek się zmienia. Niekiedy szyjka potrafi się skrócić całkowicie z dnia na dzień, odchodzą wody, i nic nie można zrobić
W kolejnej ciąży historia wcale nie musi się powtarzać.
Trzymaj się
Blondynka w sieci
Kochane powiedzcie mi czy po poronieniu biochemicznej dostałyście kolejna miesiączkę w terminie?
Ironka
Dziewczyny mam wyniki z dzisiaj.
Ten cukier to mam kosmiczny.
Zapisałam się na czwartek po południu do diabetologa. Sprawdzałam poziom glukozy przez weekend i na czczo zawsze jest wysoko. Po posiłkach spada, ale jest w granicach 120-160. Przed posilkami praktycznie nigdy nie jest poniżej 90.
Zapisałam się na czwartek po południu do diabetologa. Sprawdzałam poziom glukozy przez weekend i na czczo zawsze jest wysoko. Po posiłkach spada, ale jest w granicach 120-160. Przed posilkami praktycznie nigdy nie jest poniżej 90.
Załączniki
Jak wszystko wyjdzie dobrze z badań to niewydolność szyjki można łatwo ogarnąć- zakładają pessar i jest dobrze. Szkoda ze miałaś lekarza, który nie zwrócił na to uwagi. Ja też mam problemy z szyjką - gin przy pierwszej ciąży przy 2,5cm już na mnie bardzo uważał za to inny gin w 2 ciąży totalnie olal sprawę i musiałam zmienić lekarza - twierdził ze "taka moja uroda" debil..Cześć Dziewczyny
Nieśmiało sobie tutaj przycupne i poobserwuje.
Niedawno stracilam dziecko w 5 mcu...rodzilam naturalnie, dziecko zmarlo po porodzie.
Wstępnie stwierdzino niewydolnosc szyjki bo sie skróciła, wyszla jeszcze infekcja...czekam jeszcze na wynik histopat.
Jak otrzymam wyniki ze szpitala to zaczne szukac przyczyny, koncze juz krwawic wiec moze w przyszlym tygodniu, szukam tez dobrego lekarza ...
Mam nadzieje, ze okres regularny powróci planowo, ze bedzie owu i dostaniemy zielone swiatlo najdalej po nowym roku....
Bardzo chce kolejnej ciazy ...najlepiej juz...zaraz...ale boje sie tez powtorki.
To byla moja pierwsza ciąża.
Pozbierasz się i będzie dobrze.
Jeszcze nie taki kosmiczny na szczęście. Jedziemy na tym samym wózku widzę. Pewnie insulina nam wejdzie niedługo.Dziewczyny mam wyniki z dzisiaj.
Ja mam diabetologa na 10.11.
KatJak
Ja dostałam z opóźnieniem 2 dniowym więc można stwierdzić że w terminieKochane powiedzcie mi czy po poronieniu biochemicznej dostałyście kolejna miesiączkę w terminie?
Ale każdy organizm inny ...
Blondynka w sieci
No ja miałam planowo dziś dostać i tak już mnie wszystko boli i się zastanawiam czy przyjdzie czy jednak nie czy co czy jakJa dostałam z opóźnieniem 2 dniowym więc można stwierdzić że w terminie
Ale każdy organizm inny ...
Ironka
A jakie masz pomiary glukozy?Jeszcze nie taki kosmiczny na szczęście. Jedziemy na tym samym wózku widzę. Pewnie insulina nam wejdzie niedługo.
Ja mam diabetologa na 10.11.
reklama
Euforia0204
ja dostałam 4 dni po terminieNo ja miałam planowo dziś dostać i tak już mnie wszystko boli i się zastanawiam czy przyjdzie czy jednak nie czy co czy jak