Blondynka w sieci
Fanka BB :)
No to grzecznie czekamja dostałam 4 dni po terminie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to grzecznie czekamja dostałam 4 dni po terminie
Nam lekarz powiedział, ze możemy. U mnie przez pierwsze dni krwawienia był ból dosłownie wszystkiego.Czy można się starać od razu w tym samym cyklu co ciąża biochemiczna? Jak wyglądały wasze okresy przy biochemie? Wszędzie słyszę ze są bardziej bolesne i obfite a mój był skąpy i właściwie tylko 4 dni.
Ja co prawda nie po biochemie ale okresy po poronieniu miałam takie że przez 3 dni leciało bardzoooo dużo. Ból mniejszy niż przed poronieniem.Czy można się starać od razu w tym samym cyklu co ciąża biochemiczna? Jak wyglądały wasze okresy przy biochemie? Wszędzie słyszę ze są bardziej bolesne i obfite a mój był skąpy i właściwie tylko 4 dni.
Mój gin też radził, żeby odczekać 2 cykle. Czy dzień poronienia można traktować jako 1 dzień cyklu? Nie zapytałam lekarza w szpitalu ale może się orientujecie, w necie sprzeczne informacje są.Ja co prawda nie po biochemie ale okresy po poronieniu miałam takie że przez 3 dni leciało bardzoooo dużo. Ból mniejszy niż przed poronieniem.
Co do starań różne są opinie. Jedni mówią żeby czekać inni że można zaraz się starac. Nikt nie zakłada że zajdzie w pierwszym cyklu więc...
Mi lekarz powiedział żeby odczekać 3 miesiące po późnym poronieniu w 5 miesiącu. Jak przyszłam na kontrolę po pierwszym okresie to powiedział że jak przyszedł okres tzn. Że organizm już się pozbierał ale te 2 cykle kazał odczekać.
Ja bym poczekała w twoim wypadku choć do pierwszej miesiączki
Tak. Mi się wydaje że właśnie w szpitalu lekarz jakiś mi mówił że dzień poronienia to pierwszy dzień cykluMój gin też radził, żeby odczekać 2 cykle. Czy dzień poronienia można traktować jako 1 dzień cyklu? Nie zapytałam lekarza w szpitalu ale może się orientujecie, w necie sprzeczne informacje są.
@Ask1 czesc. Poroniłam w tym roku dwa razy. W obu przypadkach dzień poronienia (u mnie indukcja aborcji i łyżeczkowanie) to pierwszy dzień cyklu. Po pierwszym poronieniu okres dostałam po 18 dniach i później już normalnie po 29. A w drugim po 26 dniach i później po 29.Tak. Mi się wydaje że właśnie w szpitalu lekarz jakiś mi mówił że dzień poronienia to pierwszy dzień cyklu
Mi po każdym biochemie pozwalali od razu się starać przy czym dzień krwawienia (poronienia) traktowali jako pierwszy dzień cyklu.Czy można się starać od razu w tym samym cyklu co ciąża biochemiczna? Jak wyglądały wasze okresy przy biochemie? Wszędzie słyszę ze są bardziej bolesne i obfite a mój był skąpy i właściwie tylko 4 dni.
Mi zawsze lekarze mówili że pierwszy dzień poronienia to pierwszy dzień cyklu.Mój gin też radził, żeby odczekać 2 cykle. Czy dzień poronienia można traktować jako 1 dzień cyklu? Nie zapytałam lekarza w szpitalu ale może się orientujecie, w necie sprzeczne informacje są.
Szybciutko mega te okresy przyszły do ciebie. Ja po pierwszym łyżeczkowaniu czekałam prawie 6 tyg, a teraz po drugim 29 DC aktualnie (liczac od poronienia ) i ani widu ani słychu@Ask1 czesc. Poroniłam w tym roku dwa razy. W obu przypadkach dzień poronienia (u mnie indukcja aborcji i łyżeczkowanie) to pierwszy dzień cyklu. Po pierwszym poronieniu okres dostałam po 18 dniach i później już normalnie po 29. A w drugim po 26 dniach i później po 29.