reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Przywitam się i ja, jestem pierwszy dzień po szpitalu, poronienie zatrzymane, obyło się bez zabiegu. Zaglądam m.in. na to forum bo trochę lżej dzięki Waszym podobnym historiom ułozyć sobie w głowie to wszystko. Życzę Nam wszystkim super babkom żebyśmy opowiadały już tylko o dobrych wydarzeniach 🙂

reklama
Dziękuję Dziewczyny❤
Cięzko jest, mam nadzieje, ze czas szybko zleci, ze wyniki potwierdzą tylko infekcje, ktora spowodowała skrócenie szyjki i nie beda to głębsze problemy...
Od przyszlego tyg. zaczynam dzialac i latac po lekarzach...
Bardzo mi przykro. Późne straty są bardzo trudne. Mam nadzieję, że nasz wsparcie w mężu.
Problemy ze skracaniem szyjki mogą nie mieć podłoża infekcyjnego. Najgorsze, że kobieta nie czuje, ze cokolwiek się zmienia😔. Niekiedy szyjka potrafi się skrócić całkowicie z dnia na dzień, odchodzą wody, i nic nie można zrobić😢
W kolejnej ciąży historia wcale nie musi się powtarzać.
Trzymaj się💛

Dziewczyny mam wyniki z dzisiaj.
Ten cukier to mam kosmiczny.
Zapisałam się na czwartek po południu do diabetologa. Sprawdzałam poziom glukozy przez weekend i na czczo zawsze jest wysoko. Po posiłkach spada, ale jest w granicach 120-160. Przed posilkami praktycznie nigdy nie jest poniżej 90. 😔

Załączniki

• Screenshot_20211102-133453_Acrobat for Samsung.jpg
    Screenshot_20211102-133453_Acrobat for Samsung.jpg
    251,8 KB · Wyświetleń: 70
Cześć Dziewczyny 😚
Nieśmiało sobie tutaj przycupne i poobserwuje.
Niedawno stracilam dziecko w 5 mcu...rodzilam naturalnie, dziecko zmarlo po porodzie. :(
Wstępnie stwierdzino niewydolnosc szyjki bo sie skróciła, wyszla jeszcze infekcja...czekam jeszcze na wynik histopat.
Jak otrzymam wyniki ze szpitala to zaczne szukac przyczyny, koncze juz krwawic wiec moze w przyszlym tygodniu, szukam tez dobrego lekarza ...
Mam nadzieje, ze okres regularny powróci planowo, ze bedzie owu i dostaniemy zielone swiatlo najdalej po nowym roku....
Bardzo chce kolejnej ciazy ...najlepiej juz...zaraz...ale boje sie tez powtorki.
To byla moja pierwsza ciąża.
Jak wszystko wyjdzie dobrze z badań to niewydolność szyjki można łatwo ogarnąć- zakładają pessar i jest dobrze. Szkoda ze miałaś lekarza, który nie zwrócił na to uwagi. Ja też mam problemy z szyjką - gin przy pierwszej ciąży przy 2,5cm już na mnie bardzo uważał za to inny gin w 2 ciąży totalnie olal sprawę i musiałam zmienić lekarza - twierdził ze "taka moja uroda" debil..
Pozbierasz się i będzie dobrze.

Dziewczyny mam wyniki z dzisiaj.
Ten cukier to mam kosmiczny.
Zapisałam się na czwartek po południu do diabetologa. Sprawdzałam poziom glukozy przez weekend i na czczo zawsze jest wysoko. Po posiłkach spada, ale jest w granicach 120-160. Przed posilkami praktycznie nigdy nie jest poniżej 90. 😔
Jeszcze nie taki kosmiczny na szczęście. Jedziemy na tym samym wózku widzę. Pewnie insulina nam wejdzie niedługo.
Ja mam diabetologa na 10.11.

reklama
Do góry