reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Przywitam się i ja, jestem pierwszy dzień po szpitalu, poronienie zatrzymane, obyło się bez zabiegu. Zaglądam m.in. na to forum bo trochę lżej dzięki Waszym podobnym historiom ułozyć sobie w głowie to wszystko. Życzę Nam wszystkim super babkom żebyśmy opowiadały już tylko o dobrych wydarzeniach 🙂

reklama
Dziękuję Dziewczyny❤
Cięzko jest, mam nadzieje, ze czas szybko zleci, ze wyniki potwierdzą tylko infekcje, ktora spowodowała skrócenie szyjki i nie beda to głębsze problemy...
Od przyszlego tyg. zaczynam dzialac i latac po lekarzach...
Bardzo mi przykro. Późne straty są bardzo trudne. Mam nadzieję, że nasz wsparcie w mężu.
Problemy ze skracaniem szyjki mogą nie mieć podłoża infekcyjnego. Najgorsze, że kobieta nie czuje, ze cokolwiek się zmienia😔. Niekiedy szyjka potrafi się skrócić całkowicie z dnia na dzień, odchodzą wody, i nic nie można zrobić😢
W kolejnej ciąży historia wcale nie musi się powtarzać.
Trzymaj się💛

Dziewczyny mam wyniki z dzisiaj.
Ten cukier to mam kosmiczny.
Zapisałam się na czwartek po południu do diabetologa. Sprawdzałam poziom glukozy przez weekend i na czczo zawsze jest wysoko. Po posiłkach spada, ale jest w granicach 120-160. Przed posilkami praktycznie nigdy nie jest poniżej 90. 😔

Załączniki

• Screenshot_20211102-133453_Acrobat for Samsung.jpg
    Screenshot_20211102-133453_Acrobat for Samsung.jpg
    251,8 KB · Wyświetleń: 68
Cześć Dziewczyny 😚
Nieśmiało sobie tutaj przycupne i poobserwuje.
Niedawno stracilam dziecko w 5 mcu...rodzilam naturalnie, dziecko zmarlo po porodzie. :(
Wstępnie stwierdzino niewydolnosc szyjki bo sie skróciła, wyszla jeszcze infekcja...czekam jeszcze na wynik histopat.
Jak otrzymam wyniki ze szpitala to zaczne szukac przyczyny, koncze juz krwawic wiec moze w przyszlym tygodniu, szukam tez dobrego lekarza ...
Mam nadzieje, ze okres regularny powróci planowo, ze bedzie owu i dostaniemy zielone swiatlo najdalej po nowym roku....
Bardzo chce kolejnej ciazy ...najlepiej juz...zaraz...ale boje sie tez powtorki.
To byla moja pierwsza ciąża.
Jak wszystko wyjdzie dobrze z badań to niewydolność szyjki można łatwo ogarnąć- zakładają pessar i jest dobrze. Szkoda ze miałaś lekarza, który nie zwrócił na to uwagi. Ja też mam problemy z szyjką - gin przy pierwszej ciąży przy 2,5cm już na mnie bardzo uważał za to inny gin w 2 ciąży totalnie olal sprawę i musiałam zmienić lekarza - twierdził ze "taka moja uroda" debil..
Pozbierasz się i będzie dobrze.

Dziewczyny mam wyniki z dzisiaj.
Ten cukier to mam kosmiczny.
Zapisałam się na czwartek po południu do diabetologa. Sprawdzałam poziom glukozy przez weekend i na czczo zawsze jest wysoko. Po posiłkach spada, ale jest w granicach 120-160. Przed posilkami praktycznie nigdy nie jest poniżej 90. 😔
Jeszcze nie taki kosmiczny na szczęście. Jedziemy na tym samym wózku widzę. Pewnie insulina nam wejdzie niedługo.
Ja mam diabetologa na 10.11.

reklama
Do góry