Agnieszka_1988
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze widzę, ze komórki nk 19,30%? Jeśli tak to duuuuzo za dużo. Dostaniesz sterydy na to w ciąży. Ja miałam 12% i już było za dużo, @Charlotte21 jeszcze więcej miałaTu wyniki bo się nie wczytały Zobacz załącznik 1214970
Dziś się zważyłam i jednak 1,5kg na plusie a nie 2 [emoji23][emoji23] chyba zależy ile zjem wieczorem xD
Hahahaha lejeU mnie zależy kiedy [emoji90] ostatnio robiłam [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji51]
Dobrze widzę, ze komórki nk 19,30%? Jeśli tak to duuuuzo za dużo. Dostaniesz sterydy na to w ciąży. Ja miałam 12% i już było za dużo, @Charlotte21 jeszcze więcej miała
Steryd bierze się od pozytywnego testu, czasem od starań. Ale wydaje mi się że te NK są na tyle wysokie że sam steryd nie wystarczy i będą musiały być jeszcze wylewy przed staraniami. Ja bym z takimi wynikami poczekala ten jeden cyklKomórki NK 19.3 % , subpopulacja komórek NK 8.4 %.
A sterydy się podaje przed ciążą czy w ciąży? Jeśli tak to od którego momentu? Zastanawiam się czy mogę już działać w tym cyklu czy odpuścić do styczniowej wizyty u immunologa. Będę u niego w 25 d.c.
Ja przyjmowałam tylko w ciąży. Natomiast wcześniej gin mi zrobił „miesiąc testowy” żeby sprawdzić czy te sterydy będą na mnie w ogóle działać i przez miesiąc brałam na spróbowanie. Ale coś mi świta, ze któraś z dziewczyn brała już w czasie starań, choć mogę się mylićKomórki NK 19.3 % , subpopulacja komórek NK 8.4 %.
A sterydy się podaje przed ciążą czy w ciąży? Jeśli tak to od którego momentu? Zastanawiam się czy mogę już działać w tym cyklu czy odpuścić do styczniowej wizyty u immunologa. Będę u niego w 25 d.c.