reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wymaz z policzka jest do badań genetycznych tak? To możesz zrobić, geny się nie zmieniają podczas przeziębienia czy ciąży.
No właśnie wiem, dlatego nie czaje, może chciała żebym wsyztsko razem potem zrobiła. A powiedzcie czy długo czekaliście na wynik potem? Bo jak długo, to może serio już zrobię

reklama
@kasiula222 cieszę się już będzie dobrze [emoji3590] Dzieciatko czekało aż wprowadzicie się do nowego domku [emoji6]

@mohaaa to dobrze, że trzymasz ale ten cykl bez starań był. Muszę doprowadzić się do ładu, mąż też. [emoji16]

@Humhum @monika1708 to niedługo będziecie tulić swoje skarby super, cieszę się [emoji16][emoji3590][emoji3059]
Kochana mam nadzieje ze tak bedzie i modlę się o to by urodzić zdrowe dziecko... Widocznie to musi być mój czas nowe mury nowe dziecko :)
Mam nadzieję że i u ciebie za chwilę się cis pojawi bo Ty taka dobra duszka jesteś :)))

Widzę że u was była niezła akcja... dobrze że chociaż Ty byłaś czujna. Masakra, teraz chorować na cokolwiek to strach, bo wszyscy dookoła olewaja. I mamy tylko covid, resztą chorób zniknęła jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki... czytałam kiedyś historię faceta ( jakoś w kwietniu czy maju) że miał zapalenie wyrostka, temperatura 38st i ewidentnie objawy wyrostka, to co woził od szpitala do szpitala żeby mu test na covid zrobić, bo to na pewno covid skoro gorączka. W ostatniej chwili w końcu jakiś lekarz wziął go na stół

Ja i chyba wszystkie dziewczyny tu, brałam pakiet na trombofilie, gdzie badają 6 genów - vLeiden, pai1, mthfr x2, vr2 i coś jeszcze. I to geny, więc jeśli chcesz to śmiało możesz robić teraz. Jeśli wolisz poczekać to też możesz :)
A ile kosztuje ten pakiet?

reklama
A przypadkiem teraz nie jest tak, że jak osoba ma pozytywny test to trafia na izolację. Do tego automatycznie na kwarantannę trafiają wszyscy domownicy, a ich kwarantanna trwa tyle co izolacja chorego + 7 dni?

Tak dokładnie tak jest. Rodziny nie badają wiec automatycznie ma dłuższa kwarantannę.

Do góry