reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nie chciałam nic mówić, ale to taka standardowa historia na forum... Lekarze czarno widzą, a ciąża jest i się rozwija. Poczekaj jeszcze troszkę i miej nadzieję. [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4] Dobrze, że idziesz jutro do lekarza.

P. S. A ta lekarka to dziwna, przecież już jestes w ciąży [emoji2368]
Powiem Ci, że wczoraj wypłakałam się mężowi w ramie i dziś już na nic się nie nastawiam. Może jutro się czegoś dowiem.

reklama
Ta Pani doktor to jakaś nienormalna 😳 sprawdzałas w kalkulatorze bety jaki przyrost? Dobrze, ze jutro idziesz
Tak sprawdzałam zobacz w załączniku. Screenshot_2020-10-22-14-37-43-562_com.android.chrome.jpg

Ta Pani doktor to jakaś nienormalna 😳 sprawdzałas w kalkulatorze bety jaki przyrost? Dobrze, ze jutro idziesz
Powiem Ci, że wczoraj wypłakałam się mężowi w ramie i dziś już na nic się nie nastawiam. Może jutro się czegoś dowiem.
No i dobrze, nie nastawiaj sie, jutro sie dowiesz wszystkiego, staraj sie zajc czyms umysl, analzy nic tu nie dadza, jedynie metlik. A jesli chodzi o lekarke, to moze byc zabiegana po porstu i tyle, nie chce bronic, bo sama mam rozne doswiadczenia, ale mogla miec sporo na glowie ona akurat.

Dziewczyny, a ja mam takie dziwne uczucie "mkrosci " w środku jakbym dostała już @ albo leciał ze mnie śluz, a na bieliźnie sucho. Mam się martwić? 🤭 Pierwszy raz tak mam i trwa to z 3 dzień może
Ja tak miałam jak zaszła w ciążę 💕💕💕 także trzymam kciuki! Kiedy masz termin @ ?

Hej dziewczyny zrobiłam dziś betę wynosi 2255. Zadzwoniłam do wczorajszej lekarki i mi odp, że nie może rozmawiać. To jej odpisałam o co chodzi a ona do mnie taki SMS: Teraz nie jest dobry czas na ciążę , lepiej poczekać do wiosny.
Bez wyniku mi tak odpisała.
Zadzwoniłam do mojego lekarza powiedział, że leki mam brać tak jak zapisał i że jutro powinien coś widzieć. A ja mu na to, że już nadzieję straciłam, a on mi powtórzył: spotykamy się jutro.
Masakra, cyrk jakiś. Już nic nie wiem.
Jutro będziesz mieć wizytę to mam nadzieję że lekarz coś powie. Ale jeśli Przy takiej becie nie będzie nic widać w macicy na usg, to obawiam się że faktycznie bedzoe to oznaczało ciążę pozamaciczna. Nie koniecznie oznacza to zabieg. Mogą być też same tabletki. Ale nie myśl o tym teraz. Poczekaj spokojnie do jutra do wizyty

reklama
Oglądała wszystko w prawo w lewo ale nic nie mówiła żeby widziała. Nie miałam nigdy CC. Czy to oznacza, że znów czeka mnie szpital i zabieg?😢
Trzeba znaleźć ciążę w jajowodzie, ale przy pozamacicznej takie przyrosty są dziwne, powinny być mniejsze.
Zobaczysz co jutro lekarz ci powie.
Jeżeli ciąża źle się rozwija to niestety musisz iść do szpitala :(

Do góry