reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nie chciałam nic mówić, ale to taka standardowa historia na forum... Lekarze czarno widzą, a ciąża jest i się rozwija. Poczekaj jeszcze troszkę i miej nadzieję. [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4] Dobrze, że idziesz jutro do lekarza.

P. S. A ta lekarka to dziwna, przecież już jestes w ciąży [emoji2368]
Powiem Ci, że wczoraj wypłakałam się mężowi w ramie i dziś już na nic się nie nastawiam. Może jutro się czegoś dowiem.

reklama
Ta Pani doktor to jakaś nienormalna 😳 sprawdzałas w kalkulatorze bety jaki przyrost? Dobrze, ze jutro idziesz
Tak sprawdzałam zobacz w załączniku. Screenshot_2020-10-22-14-37-43-562_com.android.chrome.jpg

Ta Pani doktor to jakaś nienormalna 😳 sprawdzałas w kalkulatorze bety jaki przyrost? Dobrze, ze jutro idziesz
Powiem Ci, że wczoraj wypłakałam się mężowi w ramie i dziś już na nic się nie nastawiam. Może jutro się czegoś dowiem.
No i dobrze, nie nastawiaj sie, jutro sie dowiesz wszystkiego, staraj sie zajc czyms umysl, analzy nic tu nie dadza, jedynie metlik. A jesli chodzi o lekarke, to moze byc zabiegana po porstu i tyle, nie chce bronic, bo sama mam rozne doswiadczenia, ale mogla miec sporo na glowie ona akurat.

Dziewczyny, a ja mam takie dziwne uczucie "mkrosci " w środku jakbym dostała już @ albo leciał ze mnie śluz, a na bieliźnie sucho. Mam się martwić? 🤭 Pierwszy raz tak mam i trwa to z 3 dzień może
Ja tak miałam jak zaszła w ciążę 💕💕💕 także trzymam kciuki! Kiedy masz termin @ ?

Hej dziewczyny zrobiłam dziś betę wynosi 2255. Zadzwoniłam do wczorajszej lekarki i mi odp, że nie może rozmawiać. To jej odpisałam o co chodzi a ona do mnie taki SMS: Teraz nie jest dobry czas na ciążę , lepiej poczekać do wiosny.
Bez wyniku mi tak odpisała.
Zadzwoniłam do mojego lekarza powiedział, że leki mam brać tak jak zapisał i że jutro powinien coś widzieć. A ja mu na to, że już nadzieję straciłam, a on mi powtórzył: spotykamy się jutro.
Masakra, cyrk jakiś. Już nic nie wiem.
Jutro będziesz mieć wizytę to mam nadzieję że lekarz coś powie. Ale jeśli Przy takiej becie nie będzie nic widać w macicy na usg, to obawiam się że faktycznie bedzoe to oznaczało ciążę pozamaciczna. Nie koniecznie oznacza to zabieg. Mogą być też same tabletki. Ale nie myśl o tym teraz. Poczekaj spokojnie do jutra do wizyty

reklama
Oglądała wszystko w prawo w lewo ale nic nie mówiła żeby widziała. Nie miałam nigdy CC. Czy to oznacza, że znów czeka mnie szpital i zabieg?😢
Trzeba znaleźć ciążę w jajowodzie, ale przy pozamacicznej takie przyrosty są dziwne, powinny być mniejsze.
Zobaczysz co jutro lekarz ci powie.
Jeżeli ciąża źle się rozwija to niestety musisz iść do szpitala :(

Do góry