reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Takaja123 dziękuję że pytasz i aż mi głupio że tak rzadko tu zaglądam :( jakoś to macierzyństwo mnie pochłonęło, dobą jest za krótka a że ja jestem perfekcjonistą to chciałabym ogarnąć oprócz dziecka wszystko dookola jak kiedyś :błysk w mieszkaniu, poprane, poprasowane, obiad zrobiony i jeszcze ja ogarnięta -niestety tym samym nie daje sobie czasu na odpoczynek. Ale poza tym to u nas dobrze :) Marcelina rośnie jak na drożdżach, jest już taka fajna bo często się śmieje jak z nią rozmawiam i wszytko jest takie bardziej świadome :) w nocy ładnie śpi mamy tylko dwie pobudki, z zasypianiem na noc jest problem ale robi to mąż więc ja tylko słyszę płacz za ścianą ale mąż zawsze wychodzi z tego zwycięska ręką 😁 byłam już na kontroli u gina o wzięłam tabletki antykoncepcyjne bo szczerze to boję się trochę że zajde za szybko w drugą ciążę a że zawsze zachodzilam w pierwszym cyklu starań to lepiej uważać ;p
Widzę że masz w planach testowanie -cichutko trzymam kciuki żeby był pozytyw chociaż wiem, że się nie nastawiasz :)
@mohaaa dobrze widzę że dziś wizyta?? Za Ciebie mocno też trzymam kciuki-musi być dobrze, oby się pokazało serduszko 😊

Serio aż źle mi z tym że jak potrzebowałam tu wsparcia to zawsze od Was je dostawałam a teraz jak już mam dzidziusia to rzadko zaglądam. Obiecuje poprawę!
I to moja Marcelina :)

Załączniki

• IMG_20201022_142300.jpg
    IMG_20201022_142300.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 61
  • IMG_20201019_112719.jpg
    IMG_20201019_112719.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 61
reklama
@Takaja123 dziękuję że pytasz i aż mi głupio że tak rzadko tu zaglądam :( jakoś to macierzyństwo mnie pochłonęło, dobą jest za krótka a że ja jestem perfekcjonistą to chciałabym ogarnąć oprócz dziecka wszystko dookola jak kiedyś :błysk w mieszkaniu, poprane, poprasowane, obiad zrobiony i jeszcze ja ogarnięta -niestety tym samym nie daje sobie czasu na odpoczynek. Ale poza tym to u nas dobrze :) Marcelina rośnie jak na drożdżach, jest już taka fajna bo często się śmieje jak z nią rozmawiam i wszytko jest takie bardziej świadome :) w nocy ładnie śpi mamy tylko dwie pobudki, z zasypianiem na noc jest problem ale robi to mąż więc ja tylko słyszę płacz za ścianą ale mąż zawsze wychodzi z tego zwycięska ręką [emoji16] byłam już na kontroli u gina o wzięłam tabletki antykoncepcyjne bo szczerze to boję się trochę że zajde za szybko w drugą ciążę a że zawsze zachodzilam w pierwszym cyklu starań to lepiej uważać ;p
Widzę że masz w planach testowanie -cichutko trzymam kciuki żeby był pozytyw chociaż wiem, że się nie nastawiasz :)
@mohaaa dobrze widzę że dziś wizyta?? Za Ciebie mocno też trzymam kciuki-musi być dobrze, oby się pokazało serduszko [emoji4]

Serio aż źle mi z tym że jak potrzebowałam tu wsparcia to zawsze od Was je dostawałam a teraz jak już mam dzidziusia to rzadko zaglądam. Obiecuje poprawę!
Słodziak z małej.
Ja też mam zapędy ze jak urodzę to w domu też będzie wszystko na tip top [emoji28]

@Takaja123 dziękuję że pytasz i aż mi głupio że tak rzadko tu zaglądam :( jakoś to macierzyństwo mnie pochłonęło, dobą jest za krótka a że ja jestem perfekcjonistą to chciałabym ogarnąć oprócz dziecka wszystko dookola jak kiedyś :błysk w mieszkaniu, poprane, poprasowane, obiad zrobiony i jeszcze ja ogarnięta -niestety tym samym nie daje sobie czasu na odpoczynek. Ale poza tym to u nas dobrze :) Marcelina rośnie jak na drożdżach, jest już taka fajna bo często się śmieje jak z nią rozmawiam i wszytko jest takie bardziej świadome :) w nocy ładnie śpi mamy tylko dwie pobudki, z zasypianiem na noc jest problem ale robi to mąż więc ja tylko słyszę płacz za ścianą ale mąż zawsze wychodzi z tego zwycięska ręką 😁 byłam już na kontroli u gina o wzięłam tabletki antykoncepcyjne bo szczerze to boję się trochę że zajde za szybko w drugą ciążę a że zawsze zachodzilam w pierwszym cyklu starań to lepiej uważać ;p
@mohaaa dobrze widzę że dziś wizyta?? Za Ciebie mocno też trzymam kciuki-musi być dobrze, oby się pokazało serduszko 😊

Ale blondyneczka 😍
Tak, dziś wizyta 🙄

Ja tak trochę nie na temat, ale...
Aż mi niedobrze...

@Takaja123 dziękuję że pytasz i aż mi głupio że tak rzadko tu zaglądam :( jakoś to macierzyństwo mnie pochłonęło, dobą jest za krótka a że ja jestem perfekcjonistą to chciałabym ogarnąć oprócz dziecka wszystko dookola jak kiedyś :błysk w mieszkaniu, poprane, poprasowane, obiad zrobiony i jeszcze ja ogarnięta -niestety tym samym nie daje sobie czasu na odpoczynek. Ale poza tym to u nas dobrze :) Marcelina rośnie jak na drożdżach, jest już taka fajna bo często się śmieje jak z nią rozmawiam i wszytko jest takie bardziej świadome :) w nocy ładnie śpi mamy tylko dwie pobudki, z zasypianiem na noc jest problem ale robi to mąż więc ja tylko słyszę płacz za ścianą ale mąż zawsze wychodzi z tego zwycięska ręką [emoji16] byłam już na kontroli u gina o wzięłam tabletki antykoncepcyjne bo szczerze to boję się trochę że zajde za szybko w drugą ciążę a że zawsze zachodzilam w pierwszym cyklu starań to lepiej uważać ;p
@mohaaa dobrze widzę że dziś wizyta?? Za Ciebie mocno też trzymam kciuki-musi być dobrze, oby się pokazało serduszko [emoji4]

Lepiej powoli przyzwyczajaj się do nieogarniętego mieszkania [emoji23] Starsze dziecko jest mocno absorbujące [emoji85]
Pierwsze pół roku też miałam wszystko na tip top, a teraz nie mam kiedy [emoji2368] Wieczorem ledwo ogarnę kuchnie i potrzebuję wolnego wieczora, a w dzień czas drzemek wykorzystuję na gotowanie bo z Młodą wiszącą u nogi nie potrafię [emoji2368]

Aż mi niedobrze...

Nie chce się otworzyć ale domyślam się o co chodzi i nie wierzę.... [emoji33]

Dziewczyny nie uwierzycie, na dokładkę do stresu jeszcze przed chwilą dostaliśmy informację z przedszkola córki, że ktoś z kadry ma Covid i od dziś do poniedziałku włącznie jesteśmy na kwarantannie 🤦😕 a jutro miałam iść na wizytę

Aż mi niedobrze...
Niestety widziałam. Wszystko się we mnie trzęsie. Jak ludzie mogli głosować na PiS. Nie mieści mi się to w głowie.

reklama
Do góry