Nadzieja_31
Fanka BB :)
No to jestem pozamiatana
Codziennie to gorsza wiadomość 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak miałam jak zaszła w ciążętakże trzymam kciuki! Kiedy masz termin @ ?
Jutro będziesz mieć wizytę to mam nadzieję że lekarz coś powie. Ale jeśli Przy takiej becie nie będzie nic widać w macicy na usg, to obawiam się że faktycznie bedzoe to oznaczało ciążę pozamaciczna. Nie koniecznie oznacza to zabieg. Mogą być też same tabletki. Ale nie myśl o tym teraz. Poczekaj spokojnie do jutra do wizyty
Boże to oni mogą usunąć mi jajnik?! Chyba zaraz zejdę na zawał@Nadzieja_31 ja bym do jutra nie wytrzymała. Poszłabym jeszcze do trzeciego gina z jakimś super dobrym USG. Opcje są dwie albo oboje mają dupny sprzęt albo ciąża pozamaciczna. Aczkolwiek według mnie za dobrze wygląda ten przyrost żeby to była ciąża pozamacicznaMnie też ginka robiąca USG przy poronieniu nastraszyła, że pozamaciczna, bo nic w jamie macicy nie widzi i słabo wysycone endometrium jest. Już z jajnikiem się żegnałam
![]()
Boże to oni mogą usunąć mi jajnik?! Chyba zaraz zejdę na zawał![]()
Ok na dziś wyłączam myślenie idę do ogrodu i w domu czymś się zajmę. Do usłyszenia dziewczyny.Spokojnie. Nic nie jest przesadzone. Według mnie te przyrosty też są za dobre na pozamaciczna ale z taką wartością coś już musi być widać. Nie stresuj się i czekaj do jutra ba wizytę. Twój lekarz jeszcze nie przekreślił Twojej ciąży![]()
Jak wyśpisz to myślę że może to być toOołale ja teraz jestem na diecie i dużo ćwiczę
teoretycznie powinna być za 3 dni. Jedynie co to bolą mnie piersi i częściej sikam wieczorami ale to na @ też tak mam. Może zatestuje w niedzielę jak @ nie przyjdzie chociaz wątpię w ciążę
![]()
Nie jajnik, A jajowod, ale to wcale nie jest nic powiedziane. Bo wywołują też farmakologicznie. Idź jutro do gina i zobaczysz co tam bedzoe. Przy takiej becie musi być już coś widacBoże to oni mogą usunąć mi jajnik?! Chyba zaraz zejdę na zawał![]()
Ja tylko zaznaczę, ze tez wątpiłamOołale ja teraz jestem na diecie i dużo ćwiczę
teoretycznie powinna być za 3 dni. Jedynie co to bolą mnie piersi i częściej sikam wieczorami ale to na @ też tak mam. Może zatestuje w niedzielę jak @ nie przyjdzie chociaz wątpię w ciążę
![]()
Kurczę poza tym, że dziś mija tydzień jak okres mi się spóźnia i boli mnie brzuch i podbrzusze (ale to chyba z nerwów, bo rano nie bolało) to nie mam żadnych dodatkowych objawów tylko takie uczucie jakbym miała @ dostać.Jak wyśpisz to myślę że może to być totestuj testuj
Nie jajnik, A jajowod, ale to wcale nie jest nic powiedziane. Bo wywołują też farmakologicznie. Idź jutro do gina i zobaczysz co tam bedzoe. Przy takiej becie musi być już coś widac
Boże to oni mogą usunąć mi jajnik?! Chyba zaraz zejdę na zawał [emoji1751][emoji22]