reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jedna przychodnia szczepi inna nie, kilka lasek na lutowkach zaszczepilo [emoji848] u mnie z kolei zgodzili się na rota A na inne nie, także ja mam przynajmniej rotawirus
Ja też małego szczepiłam na rota. Teraz jak siedzi się w domu to inne szczepionki mogą poczekać, a rota ma ograniczenia czasowe

reklama
U nas w przychodni trzęsą sie nad rota więc jak ktoś musi kontynuować to kombinują i szczepia. Jedynie wszystkie inne szczepienia przekładają. Uff jak sie ciesze ze w ostatniej chwili udalo nam się wziąć 2 dawkę

Nie da się, aczkolwiek naprawdę potem sen jest na wagę złota [emoji85] Ale teraz spałam bez problemu nocami i moje dziecko też się śpiochem okazało [emoji16]
Także @nnat. śpij ile wlezie [emoji85]

Staram się odsypiać ile się da 😁🤪

Ja mam stres przed usg, aż mi zimno brrr.
Stresuje się, tymbardziej że prawie zniknęły objawy ciążowe [emoji17]

Będzie dobrze ❤️ czekamy na wieści, kciuki zaciśnięte 😘

@roki_1991 śniłaś mi się tej nocy 😁 spotkałyśmy się i robiłaś przepyszna pizze 🤪😁😁

Zgłupiałam już :/ beta hcg robi się na czczo? Pojechałam do labo i babka mówi, ze nie zrobi mi badania, bo godzinę wcześniej jadłam :/ chyba po prostu dawno bety nie robiłam i zapomnialam, ze na czczo :/

reklama
Do góry