Podobne tematy
- guest-1727465352
- Ciąża po poronieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgłupiałam już :/ beta hcg robi się na czczo? Pojechałam do labo i babka mówi, ze nie zrobi mi badania, bo godzinę wcześniej jadłam :/ chyba po prostu dawno bety nie robiłam i zapomnialam, ze na czczo :/
Bzdura totalna. Beta jest niezależna od posiłku. Może chciałaś zrobić jeszcze inne wyniki i tym się zasugerowała? Ja bym wróciła i powiedziała, że doktor kazał zrobić. Niemądra jakaś ta laborantka.Kurczę to ja nie wiem co ta babka mi wcisnęła za kit :/ mówiła coś o lipidach, ze mogą zafałszować wynik :/ dzięki dziewczyny
Nie, tylko betę. Wrócę tam za pół godz, przed samym zamknięciemBzdura totalna. Beta jest niezależna od posiłku. Może chciałaś zrobić jeszcze inne wyniki i tym się zasugerowała? Ja bym wróciła i powiedziała, że doktor kazał zrobić. Niemądra jakaś ta laborantka.
No widzisz, co lekarz mówił?Żyje mój robaczek [emoji3059]
Że jest dobrze, serce 160No widzisz, co lekarz mówił? [emoji3590]
Super który tydzień z USG?Żyje mój robaczek [emoji3059]
6+4Super który tydzień z USG?