reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jedna przychodnia szczepi inna nie, kilka lasek na lutowkach zaszczepilo [emoji848] u mnie z kolei zgodzili się na rota A na inne nie, także ja mam przynajmniej rotawirus
Ja też małego szczepiłam na rota. Teraz jak siedzi się w domu to inne szczepionki mogą poczekać, a rota ma ograniczenia czasowe

reklama
U nas w przychodni trzęsą sie nad rota więc jak ktoś musi kontynuować to kombinują i szczepia. Jedynie wszystkie inne szczepienia przekładają. Uff jak sie ciesze ze w ostatniej chwili udalo nam się wziąć 2 dawkę

Nie da się, aczkolwiek naprawdę potem sen jest na wagę złota [emoji85] Ale teraz spałam bez problemu nocami i moje dziecko też się śpiochem okazało [emoji16]
Także @nnat. śpij ile wlezie [emoji85]

Staram się odsypiać ile się da 😁🤪

Ja mam stres przed usg, aż mi zimno brrr.
Stresuje się, tymbardziej że prawie zniknęły objawy ciążowe [emoji17]

Będzie dobrze ❤️ czekamy na wieści, kciuki zaciśnięte 😘

@roki_1991 śniłaś mi się tej nocy 😁 spotkałyśmy się i robiłaś przepyszna pizze 🤪😁😁

Zgłupiałam już :/ beta hcg robi się na czczo? Pojechałam do labo i babka mówi, ze nie zrobi mi badania, bo godzinę wcześniej jadłam :/ chyba po prostu dawno bety nie robiłam i zapomnialam, ze na czczo :/

reklama
Do góry