reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dokładnie, ja tez czekam na @Takaja123 💋 i jakieś 2 tyg temu myślałam, ze my dwie zostałyśmy tutaj.

@Charlotte21 jestem wierząca i ciagle się modlę, ale mowie sobie, ze jesli się nie uda, to dlatego, ze On tak postanowił i ma dla nas inny plan :)

@nnat. plamienie nadal jest, ale dużo leżę. Mąż cały czas sprząta i gotuje :D

reklama
@Charlotte21 a mi czas tak ucieka, że nie ogarniam dni... Jedyne co to żyje od piątku dk piątku, bo wiem że Mąż zostaje na weekend w domu :) dopiero był 32 tydzień, a tu już 38+1 😳
Jejku, chciałabym aby mi tak uciekał dzień za dniem :D mi sie najbardziej dłużą weekendy...Tak już myślałam, że jak jest 30 tc to tak już prawie koniec, a tutaj jeszcze przecież 8-10 tygodni ;D Ja dzisiaj 36+1 i już bym chciałabyć na twoim miejscu :D marzy mi się już ten termin. U Ciebie to wszystko lada chwila może się dziać!

Dokładnie, ja tez czekam na @Takaja123 💋 i jakieś 2 tyg temu myślałam, ze my dwie zostałyśmy tutaj.

@Charlotte21 jestem wierząca i ciagle się modlę, ale mowie sobie, ze jesli się nie uda, to dlatego, ze On tak postanowił i ma dla nas inny plan :)

@nnat. plamienie nadal jest, ale dużo leżę. Mąż cały czas sprząta i gotuje :D

Zuch Mąż :) tak ma być, dużo odpoczywaj i będzie dobrze ❤️
Najważniejsze, że się nie zwiększa obfitość :*

Jejku, chciałabym aby mi tak uciekał dzień za dniem :D mi sie najbardziej dłużą weekendy...Tak już myślałam, że jak jest 30 tc to tak już prawie koniec, a tutaj jeszcze przecież 8-10 tygodni ;D Ja dzisiaj 36+1 i już bym chciałabyć na twoim miejscu :D marzy mi się już ten termin. U Ciebie to wszystko lada chwila może się dziać!

No może, aż spać po nocach że stresów nie mogę 😁
Kochana, lada moment i Ty będziesz w tym miejscu co ja.

Ja dzisiaj ostatnia wizyta 😱

@gigi_ a co u Ciebie? ❤️

Ja jutro idę na usg, cieszę się bo zaczęłam się martwic. Objawy jakby mi zmalały..

Ja idę we wtorek a mam coraz większe obawy, że nic z tego nie będzie...
Co do objawów to na tydzień ustały mi bóle podbrzusza a od wczoraj znowu kłucie wróciło, głównie jak dłużej siedzę. Piersi trochę bolą i dalej brak apetytu się utrzymuje. Chociaż u mnie się to utrzymywało nawet kilka dni po powrocie ze szpitala po poronieniu.
U Ciebie był już zarodek i serduszko więc musi być dobrze. Trzymam kciuki i daj znać ;)

@Paula919191 @mohaaa @nnat. Dziękuję dziewczyny, że o mnie pamiętacie ❤️ Ogólnie to już straciłem nadzieję na dziecko i ciążę. Ale może jeszcze nic straconego. Swiruje już i chce mieć kota w domu ale mąż jest niechętny twierdzi, że mam dwa na dworze, psy i owce 😂
Wiem, że jest Ci ciężko ! Wszystko się tak wydłuża w czasie. Pamiętaj, że jesteśmy z Tobą niezależnie jaką decyzję podejmiesz. :) Czym się różni kotem domowy od dwornego? :D

reklama
Do góry