reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dokładnie, ja tez czekam na @Takaja123 💋 i jakieś 2 tyg temu myślałam, ze my dwie zostałyśmy tutaj.

@Charlotte21 jestem wierząca i ciagle się modlę, ale mowie sobie, ze jesli się nie uda, to dlatego, ze On tak postanowił i ma dla nas inny plan :)

@nnat. plamienie nadal jest, ale dużo leżę. Mąż cały czas sprząta i gotuje :D

reklama
@Charlotte21 a mi czas tak ucieka, że nie ogarniam dni... Jedyne co to żyje od piątku dk piątku, bo wiem że Mąż zostaje na weekend w domu :) dopiero był 32 tydzień, a tu już 38+1 😳
Jejku, chciałabym aby mi tak uciekał dzień za dniem :D mi sie najbardziej dłużą weekendy...Tak już myślałam, że jak jest 30 tc to tak już prawie koniec, a tutaj jeszcze przecież 8-10 tygodni ;D Ja dzisiaj 36+1 i już bym chciałabyć na twoim miejscu :D marzy mi się już ten termin. U Ciebie to wszystko lada chwila może się dziać!

Dokładnie, ja tez czekam na @Takaja123 💋 i jakieś 2 tyg temu myślałam, ze my dwie zostałyśmy tutaj.

@Charlotte21 jestem wierząca i ciagle się modlę, ale mowie sobie, ze jesli się nie uda, to dlatego, ze On tak postanowił i ma dla nas inny plan :)

@nnat. plamienie nadal jest, ale dużo leżę. Mąż cały czas sprząta i gotuje :D

Zuch Mąż :) tak ma być, dużo odpoczywaj i będzie dobrze ❤️
Najważniejsze, że się nie zwiększa obfitość :*

Jejku, chciałabym aby mi tak uciekał dzień za dniem :D mi sie najbardziej dłużą weekendy...Tak już myślałam, że jak jest 30 tc to tak już prawie koniec, a tutaj jeszcze przecież 8-10 tygodni ;D Ja dzisiaj 36+1 i już bym chciałabyć na twoim miejscu :D marzy mi się już ten termin. U Ciebie to wszystko lada chwila może się dziać!

No może, aż spać po nocach że stresów nie mogę 😁
Kochana, lada moment i Ty będziesz w tym miejscu co ja.

Ja dzisiaj ostatnia wizyta 😱

@gigi_ a co u Ciebie? ❤️

Ja jutro idę na usg, cieszę się bo zaczęłam się martwic. Objawy jakby mi zmalały..

Ja idę we wtorek a mam coraz większe obawy, że nic z tego nie będzie...
Co do objawów to na tydzień ustały mi bóle podbrzusza a od wczoraj znowu kłucie wróciło, głównie jak dłużej siedzę. Piersi trochę bolą i dalej brak apetytu się utrzymuje. Chociaż u mnie się to utrzymywało nawet kilka dni po powrocie ze szpitala po poronieniu.
U Ciebie był już zarodek i serduszko więc musi być dobrze. Trzymam kciuki i daj znać ;)

@Paula919191 @mohaaa @nnat. Dziękuję dziewczyny, że o mnie pamiętacie ❤️ Ogólnie to już straciłem nadzieję na dziecko i ciążę. Ale może jeszcze nic straconego. Swiruje już i chce mieć kota w domu ale mąż jest niechętny twierdzi, że mam dwa na dworze, psy i owce 😂
Wiem, że jest Ci ciężko ! Wszystko się tak wydłuża w czasie. Pamiętaj, że jesteśmy z Tobą niezależnie jaką decyzję podejmiesz. :) Czym się różni kotem domowy od dwornego? :D

reklama
Do góry