reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Sandra094 @Jivka U mnie starsza ma prawie 9 lat, a młodszy prawie 7 :p Ja nie wiem jak my się tak uchowaliśmy, ale przynajmniej czego oczy nie widzą...

@Belize Po drugiej @. Mi po zabiegu lekarz powiedział, że jest większa szansa zajścia w ciążę i jej utrzymania do 3 miesięcy od zabiegu.

Jestem już po badaniach prenatnalnych :) odetchnęłam narazie bo wszystko wygląda dobrze, przyziemność 1,2 , kość nosowa widoczna, ogólnie wszystko jak trzeba,lekarka nie ma zastrzeżeń. Maluch ma już 6cm [emoji16] teraz około tydzień muszę czekać na pappa ale mam nadzieję że to tylko formalność. Uff... A oto moje maleństwo :)
O jaki pysiaczek piękny! [emoji7][emoji3590]
Najważniejsze usg! [emoji3590] Pewnie odetchnelas z ulgą trochę, co? :) musi być wszystko dobrze kochana [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
U mnie jest zawsze szansa na ciążę :) ale nie chce robić testu tak wcześnie, bo boję się że znów zobaczę 2 kreski, a radość będzie trwała tylko tydzień....
No to odczekaj kilka dni i testuj [emoji16][emoji16] trzymam kciuki!

@Charlotte21 jak tam u Ciebie??? Przeszło trochę te stawianie brzucha??? Jak się czujesz?:)
@mohaaa co u Ciebie bo ostatnio mało się odzywasz :( jak starania???
@babydust Ciebie też tu dawno nie widziałam. Odezwij się :*
Hej, dzięki, ze pytasz. Nie było mnie tu chyba 2 tyg. U nas bez zmian, aktualnie mam okres, wiec nic ciekawego. Cały czas rozkminiam czemu teraz nie udaje się od razu jak to było w zeszłym roku. Jutro idę po raz pierwszy do psychologa

reklama
Hej, dzięki, ze pytasz. Nie było mnie tu chyba 2 tyg. U nas bez zmian, aktualnie mam okres, wiec nic ciekawego. Cały czas rozkminiam czemu teraz nie udaje się od razu jak to było w zeszłym roku. Jutro idę po raz pierwszy do psychologa
Kurcze faktycznegnie pamiętam że wcześniej nie miałaś problemu z zajściem. A lekarz to jakoś komentuje ?? Może głowa się zablokowala więc fajnie że nie stoisz w miejscu i działasz z psychologiem. Mam nadzieję że niebawem się uda :)
@nnat. No pewnie że odetchnęłam i to jak xd jestem mega podbudowana tym USG i nie biorę pod uwagę że pappa wyjdzie źle :)

Do góry