reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny czy to możliwe, że 5 tygodni po cc dostałam @?
Nie wiem czy pamiętacie, ale mój Synek nie żył w chwili porodu, więc piersią nie karmie. Już ponad tydzień nie miałam odchodów połogowych. Pisałam do lekarza, ale na ta chwili brak odzewu. Mam objawy takie okresowe: ból pleców i podbrzusza, ale nie wiem czy mogło to przyjść już 5 tygodni po cc.

5 posiłków dziennie to podstawa
Naprawdę wy patrzycie ile posiłków jecie dziennie? Jak to działa w praktyce? Np: jak jesteście głodne jeszcze po tych 5 posiłkach to idziecie spać głodne? Albo jak najecie się 4 posiłkami to jecie kolejny mimo najedzenia?
Zastanawia mnie to bo ja nigdy nie patrzyłam na to ile posiłków jem.

Hej, wizytę miałam na 15.15. Widziałam mojego synka 😍 wspaniałe 😊
Dzisiaj mam bardzo dobry dzień i chyba powoli zaczynam wierzyć, że wszystko jest dobrze ❤
Super ;* wiedziałas wcześniej że będzie chłopiec? Czy teraz to potwierdziłas?
Ja już miałam tylke USG i nikt jeszcze nic nie powiedział. Mam zamiar teraz w czwartek dr Janosz zapytać. To już 17 tc.

Dziewczyny czy to możliwe, że 5 tygodni po cc dostałam @?
Nie wiem czy pamiętacie, ale mój Synek nie żył w chwili porodu, więc piersią nie karmie. Już ponad tydzień nie miałam odchodów połogowych. Pisałam do lekarza, ale na ta chwili brak odzewu. Mam objawy takie okresowe: ból pleców i podbrzusza, ale nie wiem czy mogło to przyjść już 5 tygodni po cc.

Wydaje mi się że to jak najbardziej możliwe

Naprawdę wy patrzycie ile posiłków jecie dziennie? Jak to działa w praktyce? Np: jak jesteście głodne jeszcze po tych 5 posiłkach to idziecie spać głodne? Albo jak najecie się 4 posiłkami to jecie kolejny mimo najedzenia?
Zastanawia mnie to bo ja nigdy nie patrzyłam na to ile posiłków jem.
Jesli ma sie cukrzyce lub zapobiega zeby jej nie dostac to 5 posiłków rozklada sie Tak by ostatni byl pozno..ja mam 21.30 ostatni pomiar cukru i jedzenie zeby dziecko nie bylo glodne tak lekarz kazal nie wcześniej zeby nie glodzic dziecka

reklama
Do góry